Fotbal intern

Primele imagini de la negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu! Prima reacție a patronului FCSB: “Șansele sunt de 95 la sută să se întâmple asta!”. EXCLUSIV

03.06.2019 | 17:07
Primele imagini de la negocierile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu Prima reactie a patronului FCSB Sansele sunt de 95 la suta sa se intample asta EXCLUSIV
Primele imagini de la negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Tehnicianul a fost chemat de patronul FCSB la vila sa din Pipera

FCSB ar putea avea antrenor în următoare ore, iar favorit este în acest moment tehnicianul celor de la Gaz Metan. FANATIK are primele imagini de la negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Fotografiile realizate la vila finanțatorului din Pipera surprind și prezența unui preot, semn că tratativele se poartă într-un cadru foarte destins.


Update. Patronul roș-albaștrilor susține că negocierile cu Edi Iordănescu vor fi finalizate marți: “Am convenit cu el să facem anunțul legat de negocieri marți. Vă pot spune că atunci când a venit la mine șansele să semneze cu FCSB erau de 90 la sută, iar acum eu zic că sunt de 95 la sută. Eu așa cred, dar marți vom stabili exact“, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.


Primele imagini de la negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu! Un preot a asistat la întâlnire

Gigi Becali este decis să aibă antrenor până la finalul acestei zile, iar alesul este Edi Iordănescu. După ce Nicolae Dică a refuzat o posibilă întoarcere la formația roș-albastră, Becali mizează tot pe aducerea tehnicianului de la Gaz Metan. Cei doi au avut o întâlnire de taină și, pentru a evita presa care aștepta deja la Palat, au decis să schimbe locația.

FANATIK are, în exclusivitate, primele imagini de la negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Ei s-au văzut la vila patronului FCSB din Pipera și au s-au pus la tratative. Pentru ca totul să aibă un aer și mai special, la întâlnire a participat și un preot, așa cum se poate observa din fotografii.

Antrenorul vrea clauză de reziliere

Unul dintre principalele subiecte de discuție dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali la vila patronului FCSB a fost clauza de reziliere a contractului dintre antrenor și formația latifundiarului din Pipera. Concret, Edi Iordănescu și-ar dori să fie trecută o sumă uriașă drept despăgubire dacă va fi dat afară, un milion de euro, pentru a se asigura că va avea liniște să își impună ideile tehnico-tactice.

Pe de altă parte, Becali a transmis clar că nu ia în considerare o astfel de opțiune, fiind de părere că patronul trebuie să aibă libertatea de a-și concedia angajatul oricând fără să îi achite acestuia vreo sumă. În timpul negocierilor s-a vorbit și despre suma pe care Iordănescu jr. ar trebui să o achite către Gaz Metan Mediaș, 300.000 de euro. Cei doi au ajuns la concluzia că vor găsi înțelegere la formația ardeleană și vor achita mai puțin, dacă vor bate palma. Este de așteptat ca în scurt timp să se facă anunțul oficial despre finalizarea acestor tratative și decizia luată.