Life

Primele imagini de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Mireasa e fabuloasă

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc, la Snagov, într-un decor de poveste. Cei doi au vorbit despre eveniment, la fața locului, după marele ”Da”.
27.05.2023 | 16:01
Primele imagini de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Mireasa e fabuloasa
Primele imagini de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Mireasa e fabuloasă / Foto: Facebook / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au decis ca ziua de 27 mai să fie cea mai importantă în viața lor de cuplu. Cei doi s-au căsătorit, la Snagov, iar în urmă cu puțin timp au vorbit despre petrecerea fenomenală care marchează momentul.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit în urmă cu puțin timp. Cei doi au fost, împreună la Starea Civilă, iar acolo au spus marele ”Da”. Cei doi au și postat deja câteva imagini pe conturile lor de socializare, vedetele fiind, vizibil, fericite.

ADVERTISEMENT

Iar Gina Pistol, cu adevărat, a strălucit într-o rochie de mireasă de inspirație retro. Rochia, una realizată probabil manual, îi pune i mai mult în evidență frumusețea naturală, iar machiajul realizat, unul discret, face ca vârsta pe care o are – 42 de ani – să fie greu de crezut.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos. Artistul a preferat, la rândul său, un costum de ginere mai puțin convențional. Alb perlat, cu cămașa scoasă, artistic, din pantaloni, Smiley zâmbește fericit alături de Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Meniu de lux la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol se iubesc de ani buni deja. Cei doi au, împreună, o fetiță, pe Josephine, pe care au botezat-o anul trecut. De altfel, la acel eveniment, cele două vedete și-au răsfățat invitații cu preparate de lux, făcute de Cătălin Scărlătescu.

La nuntă însă, dezvăluia celebrul chef pentru FANATIK, nu va fi el cel care va face surprize gastronomice celor invitați. Dimpotrivă, este decis să se distreze așa cum nu a mai făcut-o de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r.: grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a spus Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Smiley, mesaj plin de emoții în ziua nunții

De curând, Gina Pistol a dezvăluit ce bijuterii va purta în ziua nunții. „Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț”, spunea Gina pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Smiley a avut, la rândul lui, un mesaj emoționant în ziua nunții sale. Iar artistul nu s-a ferit de cuvinte mari, precum ”iubire”, ”liniște” și a explicat, ce e pentru el, frumusețea vieții. Mai ales că vine ”la pachet” cu Gina Pistol.

“Trăim într-o lume care știe atât de bine sa scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea sta mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar.

Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a transmis Smiley pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT