Life

Primele imagini din culisele Bravo, ai stil Celebrities 2021. Concurentele arată într-un mare fel

Au apărut primele imagini din culisele competiției Bravo, ai stil Celebrities 2021! Concurentele au realizat ședințele foto pentru emisiune.
17.08.2021 | 14:30
Primele imagini din culisele Bravo ai stil Celebrities 2021 Concurentele arata intrun mare fel
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil Celebrities 2 începe în curând la Kanal D, iar pregătirile sunt deja în toi. Cele 9 fete cunoscute de comunități mari de fani au realizat fotografiile care vor fi folosite pentru paginile oficiale ale emisiunii și indicativele la care vor putea fi votate de telespectatori.

Anda Adam, Mădălina Pamfile, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Otniela, Olga Verbițchi și Nicoleta Nucă sunt cele 9 celebrități care vor da totul pentru a dovedi că sunt cele mai stilate femei din România.

ADVERTISEMENT

Vedetele au realizat prima ședință foto în calitate de concurente în concursul de modă de la Kanal D. Unele dintre ele au făcut câteva dezvăluiri despre cum va arăta show-ul pentru ele.

Concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities 2021, gata de atac

Două dintre concurente intră în bătălia stilurilor având o relație destul de apropiată. Este vorba despre două vedete care se cunosc destul de bine și la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

ADVERTISEMENT

Otniela și Carmen Negoiță sunt amice, însă nu știu dacă se vor înțelege în concurs la fel de bine cum s-au înțeles până acum.

„În concursul ăsta e o persoană pe care o știu, cu care am mai ieșit. Am urcat pe munte și suntem cumva pe adrenalină. Despre Carmen este vorba, dar nu știu cum o să fie în competiție.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place concurența. Dacă nu ar fi concurență, nu am avea impulsul ăla să ne motiveze”, a declarat Otniela la Știrile Kanal D.

Și Nicoleta Nucă, intens criticată înainte de emisiune de una dintre jurați, promite să se dezvăluie publicului așa cum nu o știa.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă: „Vreau să ies din zona mea de confort”

Cântăreața devenită cunoscută după participarea la X Factor România spune că abia așteaptă să demonstreze laturile pe care oameni nu au reușit să i le cunoască.

„Am așteptări mari de la mine. Vreau să reușesc să ies din zona mea de confort. Cred că proiectul o să mă ajute să scot aceste laturi ale mele pe care lumea încă nu le știe”, a declarat Nucă.

Show-ul vine cu o schimbare importantă nu doar în privința castingului fresh și a unui nou slogan: Metamorfoza. Cătălin Botezatu a fost înlocuit cu fotograful revistei Elle România, Tibi Clenci, un profesionist recunoscut la nivel internațional.

Clenci a realizat de-a lungul carierei sale de fotograf o serie de pictoriale de modă pentru reviste din România și din străinătate.

 

 

ADVERTISEMENT