Life

Primele imagini din finala Te cunosc de undeva 2021. În cine se transformă Pepe, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

13.05.2021 | 11:43
Primele imagini din finala Te cunosc de undeva 2021 In cine se transforma Pepe Liviu Varciu si Andrei Stefanescu
Finala Te cunosc de undeva are loc sâmbătă, 15 mai. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Finala Te cunosc de undeva va avea loc sâmbătă, 15 mai 2021, iar spectacolul pregătit de Antena 1 va fi unul deosebit. Concurenții se vor transforma în legende ale muzicii pentru ultima oară în acest sezon, într-o gală care îi va lăsa pe telespectatori cu gura deschisă.

Show-ul fenomen de la Antena 1 ajunge la final, după săptămâni în care i-a bucurat pe fani cu transformări spectaculoase, unele de-a dreptul incredibile!

ADVERTISEMENT

Pepe, Mirela Vaida, Cristina Vasiu, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, Romică Țociu și Adriana Trandafir, Emilia Popescu, Radu Ștefan Bănică, Raluka și Ana Baniciu i-au ținut cu sufletul la gură pe cei de acasă săptămână de săptămână cu momentele lor antologice.

Finala Te cunosc de undeva, sâmbătă, 15 mai, de la ora 20:00

Antena 1 a difuzat deja videoclipul de promovare al marii finale, una care este plină de emoții, așa cum au fost toate până acum.

ADVERTISEMENT

În finala concursului nu au ajuns toți participanții, cei care au ratat-o fiind Mirela Vaida, Emilia Popescu și Cristina Vasiu.

Iată ce personaje vor interpreta cei 8 finaliști, dintre care două perechi: Pepe va deveni Whoopi Goldberg, Adriana Trandafir și Romică Țociu vor trebui să fie unu la unu cu Liza Minnelli și Joel Grey, Ana și Raluka le vor aduce pe scenă pe Cher și Meryl Streep, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor fi Freddie Mercury și Elvis Presley, iar lui Radu Ștefan Bănică i-a picat Gene Kelly.

ADVERTISEMENT

Gala finală se va intitula „Legende”, iar numele pe care le-au primit la ruletă sunt elocvente în acest sens.

Mirela Vaida nu a ajuns în finală

Semifinala concursului te Cunosc de undeva a fost câștigată de Pepe, iar Mirela Vaida, Cristina Vasiu și Emilia Popescu nu au reușit să convingă pentru a se bucura de prezența în marea finală a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Una dintre surprizele acestui sezon, chiar dacă nu a prins finala, a fost Mirela Vaida, cântăreață de muzică populară și prezentatoarea emisiunii „Acces direct”. Vedeta a interpretat o serie de personaje dovedind talentul ei muzical, dar și actoricesc.

De departe, cântărețul Gaby, interpretul melodiei „El Meneaito” i-a dat cel mai mult de furcă: „Ozana, Dumnezeu mi-e martor că nu am avut parte de o provocare mai mare niciodată decât aceea de a cânta fără cap şi fără coadă, o înşiruire de cuvinte pe care nu le înţeleg!”.

ADVERTISEMENT