Life

Primele imagini din marea finală Survivor România 2021! Surprize uriașe pentru Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu! Video

Marea finală Survivor România 2021 va fi difuzată, astăzi, 10 iulie, de Kanal D, iar pentru trofeul pus în joc se luptă Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.
10.07.2021 | 12:30
Primele imagini din marea finala Survivor Romania 2021 Surprize uriase pentru Zanni Marius Craciun si Andrei Dascalu Video
Finala Survivor Romania 2021 are loc astazi si e disputata intre Zanni, Andrei Dascalu si Marius Craciun Sursa foto: Captura Youtube
ADVERTISEMENT

Finala de la Survivor România 2021 rezervă o serie de surprize cât se poate de mari, atât pentru telespectatorii emisiunii, cât și pentru cei trei concurenți rămași în lupta pentru trofeu: Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Primele imagini de la finala Survivor România 2021

Kanal D a dat publicității deja primele imagini de la finala Survivor România 2021, în centrul acestora fiind, așa cum era de așteptat, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, ceo trei urmând să ”tranșeze” disputa pentru marele premiu într-i finală exclusiv masculină, prima de acest gen din istoria reality-show-urilor de acest fel de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Conform producătorilor de la Kanal D, finala Survivor România 2021 se va desfășura în regim de live, iar cei trei finaliști vor fi susținuți de foștii lor colegi, transformați în suporteri.

Cine va fi alături de finaliștii Survivor România 2021

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pentru marea finală de la Survivor România 2021, producătorii au pus la cale o surpriză de proporții pentru Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

”Se întorc foști concurenți de la Survivor România 2021”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Kanal D, în imaginile difuzate în avanpremiera finalei emisiunii, spre bucuria celor 3 finaliști, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Astfel, alături de cei trei finaliști de la Survivor România, vor fi și foști colegi de-ai lor, fiecare dintre concurenții rămași în competiție bucurându-se de susținerea celor câtorva favoriți de-ai lor.

ADVERTISEMENT

Iar informațiile FANATIK ne-au dezvăluit că, deja, în Republica Dominicană, au ajuns concurenți precum Cătălin Moroșanu, Mellina, Starlin, Raluca Dumitru, Ana Porgras, Cosmin, dar și alți Războinici și Faimoși care au făcut senzație în cel mai lung sezon al emisiunii.

Evident, la marea finală a show-ului vor lua parte și Elena Marin și Maria Chițu, ambele eliminate în ultimele două zile, în semifinalele concursului, dar și Albert, cel care, săptămâni la rândul, a fost favoritul publicului.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă finala Survivor România 2021?

Casele de pariuri îl dau ca și câștigător pe Zanni, acesta având o cotă de 2,5 față de 4,00 cu cât sunt cotați cei doi Războinici, Marius Crăciun și Andrei Mihalache, care au rămas în lupta pentru trofeu și pentru premiul de aproximativ 50.000 de euro pus în joc la Survivor România 2021.

Cu toate acestea, în seara zilei de 10 iulie, atunci când se va desfășura finala de la Survivor România 2021, publicul este cel care, în principiu, va alege cine dintre cei trei concurenți merită să fie câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii, iar voturile vor fi date exclusiv prin SMS.

Survivor România 2021, record de durată

Survivor România 2021 este cel mai lung reality-show de gen sportiv din istoria Kanal D, acest al doilea sezon ținând mai bine de șase luni, spre deosebire de primul Survivor, câștigat de Elena Ionescu, care a durat doar 4 luni.

Nici emisiunile care au precedat Survivor Romnia, Exatlon, nu au durat atât de mult, cele trei sezoane încheiindu-se, cu toatele la trei, maximum, patru luni de la debut.

Conform informațiilor FANATIK, prelungirea sezonului de Survivor România 2021 s-a făcut în urma audiențelor uriașe obținute de emisiune.

ADVERTISEMENT