Life

Primele imagini din vila lui Liviu Vârciu. Cum arată casa în care artistul a investit sute de mii de euro

Liviu Vârciu și-a îndeplinit cel mai mare vis. După aproape patru ani, vedeta a reușit să finalizeze toate lucrările. Acesta a recunoscut că a fost ajutat și de prieteni.
25.01.2022 | 18:21
Primele imagini din vila lui Liviu Varciu Cum arata casa in care artistul a investit sute de mii de euro
Primele imagini din vila lui Liviu Vârciu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu le-a arătat prietenilor virtuali câteva fotografii din vila sa.

Artistul este foarte fericit, pentru că după mai bine de patru ani de muncă a finalizat toate lucrările la noua sa casă.

A trecut și prin momente mai dificile și a avut nevoie de ajutorul prietenilor.

Primele imagini din vila lui Liviu Vârciu. Cum arată casa în care artistul a investit sute de mii de euro

Liviu Vârciu a făcut o mulțime de sacrificii în ultimii ani. Totul pentru a putea să-și termine casa în care locuiește alături de familia sa. Artistul a investit sute de mii de euro pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT

De curând, vedeta de la Antena 1 a postat câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior vila sa. Are cinci dormitoare, iar la subsol a amenajat o sală de cinema.

Imagini din casa lui Liviu Vârciu
Imagini din casa lui Liviu Vârciu

 

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Artistul a recunoscut că fără ajutorul prietenilor nu ar fi reușit niciodată să-și termine locuința. Nea Mărin nu a stat pe gânduri și l-a ajutat cu tot ce a putut. Acesta i-a împrumutat 50.000 de euro.

Vila lui Liviu Vârciu
Vila lui Liviu Vârciu

 

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit.

ADVERTISEMENT

Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mai spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Vedeta a postat imagini cu casa și în perioada sărbătorilor de iarnă. Atunci a vrut să le arate fanilor cum a împodobit-o. Decorațiunile au acoperit cu totul vila, fiind vizibile de la mare distanță.

ADVERTISEMENT

“Când v-am spus că pun lumini nu am glumit. Dacă nici anul ăsta nu vine Moș Crăciun… Am exagerat cu luminile”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

ADVERTISEMENT