Life

Primele imagini oficiale de la SuperStar România. Marius Moga, Raluka, Carla’s Dreams și Smiley, gata de spectacol

Primele imagini din show-ul SuperStar România au fost făcute publice! Jurații Raluka, Carla s, Marius Moga și Smiley apar în promo-ul de la PRO TV. 
24.08.2021 | 18:27
Primele imagini oficiale de la SuperStar Romania Marius Moga Raluka Carlas Dreams si Smiley gata de spectacol
ADVERTISEMENT

Primul clip de promovare al super-show-ului SuperStar România au apărut deja în mediul online și au început să fie difuzate și pe micile ecrane, la PRO TV.

Concursul de talente muzicale și nu numai va debuta în această toamnă avându-i ca jurați pe Raluka, Carla s Dreams, Marius Moga și Smiley.

ADVERTISEMENT

Competiția s-a filmat deja în mare parte, iar în aceste zile se înregistrează și semifinalele concursului de la PRO TV.

SuperStar România, prima promovare

„Pentru cei care îndrăznesc; Pentru cei care cred în steaua lor, acum e acum; E timpul să înceapă legenda”, sunt cuvintele rostite de cei patru jurați în primul clip de promovare al emisiunii SuperStar România.

ADVERTISEMENT

„Poate să fie superstar nu doar un om care cântă, superstar poate fi și un tată care reușește să-și întrețină familia, în cele mai groaznice situații și, nu știu…un puștan care e bulit la școală și apoi le dovedește la toți că a reușit să facă mai mult decât toți ăia din clasa lui”, este descierea făcută de Marius Moga a noului proiect de la PRO TV.

SuperStar România este varianta mioritică a formatului Idol, care însă merge dincolo de conceptul britanic.

ADVERTISEMENT

La fel ca în celelalte talent-show-uri, jurații decid în cadrul preselecțiilor care sunt concurenții care merită să ajungă mai departe.

După aceea, urmează încă două etape ale concursului în care competitorii ajung în fazele live. Formatul brevetat de britanici a avut un succes colosal nu doare în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

PRO TV nu s-a decis cu privire la data lansării

Show-ul a fost exportat în peste 55 de țări, printre care China, Germania, Olanda, Franța sau Statele Unite.

Emisiunea cu care PRO TV înlocuiește toamna aceasta tradiționalul show Vocea României a fost inițial negociat de trustul Intact. Mai exact, în 2011, Antena 1 se lăuda că a achizițonat acest format. Postul a cumpărat licența, însă nu a văzut niciodată lumina soarelui.

PRO TV nu a anunțat deocamdată data oficială de lansare a concursului cu are speră să spargă toate tiparele în privința talent-show-urilor de la noi. Edițiile SuperStar România au fost filmate deja până în fazele de semifinale, iar promovările au început să ruleze.

Cel mai probabil, conform surselor noastre, emisiunea va începe la mijlocul lunii septembrie ori la începutul lunii octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: