Life

Primele imagini de la Survivor România 2022. Prima probă, surpriză pentru faimoși și războinici. Video

Au apărut primele imagini de la Survivor România 2022. Prima probă din noul sezon este o surpriză pentru faimoși și războinici, care se află în Republica Dominicană de câteva zile
13.01.2022 | 22:48
Primele imagini de la Survivor Romania 2022 Prima proba surpriza pentru faimosi si razboinici Video
Primele imagini de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la Survivor România 2022, iar prima probă este o surpriză pentru cele două echipe. Premiera noului sezon va avea loc duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00.

Cei 24 de concurenți au plecat recent în Republica Dominicană, acolo unde este filmat cel mai îndrăgit reality show din România.

ADVERTISEMENT

Duminică, telespectatorii vor putea urmări primul joc dintre faimoși și războinici, care va fi unul pe apă.

Primele imagini de la Survivor România 2022

Survivor România revine pe 16 ianuarie 2022 cu cel de-al treilea sezon. De data aceasta, emisiunea va fi difuzată la Pro TV și nu la Kanal D, așa cum s-a întâmplat în primele două sezoane.

ADVERTISEMENT

Concurenții au ajuns recent în Republica Dominicană și au deschis deja noul sezon cu primele probe sportive și de îndemânare, așa cum se poate vedea emisiunii de la Pro TV.

Daniel Pavel a rămas gazda show-ului și în acest sezon. Au apărut deja primele imagini de la Survivor România 2022, iar primul joc dintre cele două echipe, Faimoși și Războinici, este unul pe apă.

ADVERTISEMENT

“Aventura se întoarce, mai mare, mai grea și mai puternică! Să înceapă Survivor România 2022!”, anunță Daniel Pavel înainte de primul joc din noul sezon.

În ce zile și la ce ore va fi difuzat Survivor România

Pro TV a anunțat și programul difuzării reality show-ului. Premiera sezonului trei Survivor România va avea loc duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00. De asemenea, show-ul va fi difuzat luni și marți, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să-i urmărească pe favoriții lor în acest sezon. Din echipa Faimoșilor fac parte artiști și sportivi cunoscuți, printre care Otilia Bilionera, Emil Rengle sau fostul fotbalist Robert Niță.

Elena Matei, fostă finalistă la Chefi la Cuțite 2-21, este una dintre concurentele din echipa Războinicilor. Vloggerul Blaze, fost concurent la Mireasa, face și el parte din echipa albastră.

Echipa Faimoșilor este formată din Andreea Tonciu, CRBL, vloggerul TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Din echipa Războinicilor fac parte Elena Matei, Liviu Mihalca, Blaze, Relu Pănescu, Ionuţ Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ştefania Ştefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu.

Toți cei 24 de concurenți au venit să-și testeze limitele și să dea tot ce au mai bun în acest sezon. În final, doar unul va pleca acasă cu trofeul și cu marele premiu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT