News

Primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu! Ce i-a provocat moartea designerului

30.04.2019 | 13:13
Primele informatii din cadrul autopsiei lui Razvan Ciobanu Ce ia provocat moartea designerului

Părinții și un apropiat al designerului Răzvan Ciobanu au ajuns în cursul zilei de marți la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al acestuia. Medicul legist a sosit cu întârziere la instituție, motiv pentru care familia a mai avut de așteptat până la aflarea adevărului. Ce au făcut aceștia după?

UPDATE: Potrivit medicilor legiști, Răzvan Ciobanu consumase substanțe interzise înainte să moară. Așa arată raportul preliminar al cadrelor medicale, însă raportul final în baza analizelor toxicologice urmează să fie finalizat abia peste trei săptămâni, potrivit libertatea.ro.

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat! Ce s-a descoperit

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urma unui accident rutier violent. Cu toate că cei cunoscuți creatorului îl cunoșteau ca fiind cu șofer care nu preferă viteza, aceasta a fost prima ipoteză a cauzei decesului său. Momentan, surse din anturajul specialiștilor au spus că acesta a suferit o puternică hemoragie la cap. Alte detalii nu sunt cunoscute încă.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au ieșit la orele 12:00 de la Morga Cimitirului Central și s-au deplasat la sediul Polițieie Rutiere pentru a finaliza unele documente. Polițiștii susțin că după ce celebrul designer a părăsit DJ 226, autovehiculul în care se afla a mai rulat aproximativ 850 de metri, după care a lovit câțiva copaci și s-a rostogolit de mai multe ori. Oamenii legii continuă verificările pentru a stabili exact împrejurările pentru care s-a produs accidentul.

Răzvan Ciobanu, autopsie încheiată! Ce a făcut familia după?
Răzvan Ciobanu, autopsie încheiată! Ce a făcut familia după?

“Ne despărțim de un om”

Familia și prietenii buni ai acestuia sunt în stare de șoc! Aceștia sunt îngenunchiați de durerea imensă produsă de decesul creatorului. Cei care au luat contact cu celebrul designer sunt de-a dreptul uimiți de moartea subită de care a avut parte acesta. “Sunt șocată efectiv…M-a sunat mami de dimineață și mi-a spus. Nu-mi vine să cred pentru că m-am întâlnit cu el la Sun Waves, la mare, ieri…”, a declarat Iuliana Doroftei, câștigătoarea emisiunii unde creatorul de modă a fost jurat o perioadă.

Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a susținut Cătălin Botezatu, fost coleg de platou la o emisiune de modă și coleg de breaslă cu acesta.