ADVERTISEMENT
News

Primele măsuri în cazul polițistului lovit de mașină în București. Ce se întâmplă cu șoferul agresiv

Autor: Flaviu Popa | 30.11.2020 | 10:12
Primele măsuri în cazul polițistului lovit de mașină în București. Ce se întâmplă cu șoferul agresiv
Polițistul lovit de tânărul de 23 de ani își caută dreptatea

Șoferul de 23 de ani care a lovit cu mașina un polițist în zona Gării de Nord din Capitală a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată de anchetatori după mai bine de 3 ore de audieri, conform stirileprotv.ro.

Polițistul îi ceruse actele tânărului de 23 de ani, însă acesta a ambalat motorul și l-a lovit pe polițist.

Sindicatul Europol anunță că se încearcă mușamalizarea cazului

Sindicatul Europol a confirmat informația. „După mediatizarea cazului, polițistul a fost chemat de procurorul de caz pentru a fi audiat în calitate de persoană vătămată. A fost însoțit de avocatul Sindicatului EUROPOL.

ADVERTISEMENT

În aceste momente, șoferul care a lovit cu autovehiculul un agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu este pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Așteptăm cu mult interes deznodământul, în condițiile în care toate probele administrate demonstrează fără echivoc intenția șoferului de a lovi polițistul și de a se sustrage”, anunță sursa citată.

După ce a lovit polițistul, tânărul șofer a gonit pe străzile din București, trecând pe roșu și lovind mai multe mașini parcate.

Sindicatul Europol acuză faptul că tânărul a fost lăsat liber, deși reprezintă un pericol, potrivit Gândul.

ADVERTISEMENT

Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituţiei nu îi pasă”, s-a plâns sindicatul polițiștilor.

Aceștia sunt convinși că se va încerca mușamalizarea cazului. Totul ar fi pornit din momentul în care șoferul staționa cu avariile pornite. Polițistul i-a atras atenția, moment în care „beizadeaua” a ambalat motorul și întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de vedere din zonă.

ADVERTISEMENT

Imaginile sunt violente și polițistul are noroc că a scăpat ieftin după ce a fost lovit de mașina condusă de tânărul teribilist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!