Sport

Primele mutări la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a confirmat revenirile în lot ale lui Ionuț Vînă și Dan Nistor. Update exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mirel Rădoi i-a readus la antrenamentele Universității Craiova pe mijlocașii centrali Ionuț Vînă (27 de ani) și Dan Nistor (34 de ani),
09.08.2022 | 13:09
Primele mutari la Universitatea Craiova Mirel Radoi a confirmat revenirile in lot ale lui Ionut Vina si Dan Nistor Update exclusiv
Ionuț Vînă și Dan Nistor au fost excluși din lot de Laszlo Balint pe 25 iulie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
09-08-2022
13:50

Rădoi a confirmat revenirile lui Vînă și Nistor

Noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, că mijlocașii Ionuț Vînă și Dan Nistor vor fi reprimiți în lot.

”Vor reveni la programul echipei, numeric nu stăm foarte bine. Vom avea discuții în funcție de ce se va întâmpla la antrenamente”, a declarat Rădoi, în conferința de presă în care a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Vînă și Dan Nistor au fost excluși din lot de către fostul antrenor Laszlo Balint după meciul cu Universitatea Cluj, din cauza atitudinii de la antrenamente și de pe teren.

 

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Vînă și Dan Nistor au fost excluși din lot de către Laszlo Balint după meciul cu Universitatea Cluj, din cauza atitudinii de la antrenamente și de pe teren.

Prima decizie importantă luată de Mirel Rădoi ca antrenor al Universității Craiova

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mirel Rădoi a decis să îi reprimească la antrenamente pe „renegații” Ionuț Vînă și Dan Nistor, excluși din lot pe motive disciplinare de către fostul antrenor al echipei.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei doi mijlocași centrali vor fi în lotul Universității Craiova la returul decisiv din turul doi preliminar al UEFA Conference League cu ucrainienii de la Zorya Luhansk.

Mirel Rădoi are nevoie de toți jucătorii pentru a întoarce soarta calificării, după ce Universitatea a pierdut cu 1-0 meciul tur disputat în Polonia, în fața unei echipe care nu a mai jucat un meci oficial de nouă luni de zile.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor va fi trimis titular de Mirel Rădoi în meciul Universitatea Craiova – Zorya Luhansk. Tot Rădoi l-a readus și la națională

Din informațiile FANATIK, Dan Nistor va fi chiar titular în meciul dintre Universitatea Craiova și Zorya Luhansk. Fostul selecționer al României a fost cel care l-a rechemat pe Nistor la echipa națională după o pauză de aproape jumătate de an.

Mijlocașul central de 34 de ani a revenit pe teren pentru „tricolori” în aprilie 2020, în meciul din Liga Națiunilor cu Irlanda de Nord și Austria, precum și în amicalul cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, în toate cele trei meciuri a fost trimisîn teren încă din primul minut. Dan Nistor nu mai fusese chemat la națională din preliminariile Campionatului European, din noiembrie 2019.

Laszlo Balint a explicat de ce a decis să îi excludă din lot pe Ionuț Vînă și Dan Nistor

Laszlo Balint a dezvăluit într-o conferință de presă de ce i-a exclus din lot pe Ionuț Vînă și Dan Nistor: „Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar consider că această decizie este una benefică pentru grup.

ADVERTISEMENT

V-am spus că pentru mine este foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă în primul rând față de meseria lor și în al doilea rând față de grup și de clubul care îi plătește. Trebuie să subliniez această idee. Indiferent ce se întâmplă în momentul în care ieșim de pe teren, trebuie să avem tăria se ne uităm ochi în ochi”, a spus antrenorul înainte de meciul cu Vllaznia.

Mirel Rădoi va debuta la meciul dintre Universitatea Craiova și Zorya Luhansk, care va avea loc joi, 11 august, de la ora 20:30 și ar putea fi transmis în direct de Digi Sport și Prima Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zorya Luhansk: 1,88 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT