Life

Primele noutăți despre sezonul 10 al show-ului Vocea României. Anunțul făcut de PRO TV

Încep înscrierile pentru cel de-al zecelea sezon al concursului muzical Vocea României, difuzat de PRO TV. Postul de televiziune a anunțat deja datele preselecțiilor.
25.02.2022 | 13:34
Primele noutati despre sezonul 10 al showului Vocea Romaniei Anuntul facut de PRO TV
Vocea României își caută viitorii concurenți. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

După o perioadă de absență, show-ul Vocea României se reîntoarce la PRO TV! Postul de televiziune a înlocuit concursul muzical cu SuperStar, care a funcționat destul de bine, însă pentru toamna acestui an pregătește o mare surpriză pentru telespectatori!

Vocea României, show-ul care timp de 9 sezoane a lansat o serie de cântăreți, revine cu cea de-a zecea ediție.

ADVERTISEMENT

Etapa preselecțiilor va fi deschisă pe 20 martie, la Timișoara, și se va încheia pe 10 aprilie, la București.

Încep preselecțiile pentru Vocea României, sezonul 10

„Dacă și vocea ta merită să fie auzită, iubești muzica și vrei să împărtășești și cu alții trăirile tale, nu rata preselecțiile care îți pot pot schimba viitorul. Emoțiile unui scaun întors merită să facă parte din viața ta, așa că nu rata șansa să fii tu Vocea României! Noi te așteptăm la preselecții”, este anunțul făcut astăzi de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Înscrierile se pot face pe vocearomâniei.protv.ro, iar cei care vor să demonstreze că talentul lor merită să fie remarcat sunt așteptați în diferite orașe ale României.

Preselecțiile încep la Timișoara, pe 20 martie, iar locul de adunare este Hotel Ibis din centrul orașului de pe Bega.

ADVERTISEMENT

Următorul oraș unde sunt așteptați viitorii concurenți este Iașiul. Artiștii care vor să dea pe spate juriul sunt aștepați la Hotel Unirea, pe 27 martie.

Lista cu datele preselecțiile de la Vocea României 2022. Foto: PRO TV

Sezonul 9, câștigat de Dragoș Moldovan

Hotelul Golden Tulipe Ana Dome din Cluj Napoca îi așteaptă pe ardeleni la preselecții în data de 3 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Preselecțiile se vor termina în Capitală, pe 9 și 10 aprilie. Cântăreții sunt așteptați la Hotelul World Trade Center din București.

Emisiunea a făcut istorie în televiziune încă de la primul sezon. De-a lungul celor 9 ediții, show-ul a lansat o serie de artiști mari precum Oana Radu și Feli Donose, printre mulți alții.

Compoziția juriului s-a tot schimbat în cele 9 sezoane. Din echipa antrenorilor au făcut parte Marius Moga, Loredana Groza, Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu. Rămâne de văzut care va fi formula din acest an, având în vedere că PRO TV a reușit să surprindă de fiecare dată cu numele care fac parte din acest proiect.

Câștigătorul sezonului cu numărul 9, care s-a încheiat pe 20 decembrie 2019, a fost Dragoș Moldovan. Artistul a făcut parte din echipa lui Smiley.

Primul câștigător al concursului a fost Ștefan Stan, proclamat drept vocea României în anul 2011.

 

ADVERTISEMENT