Premier League

Primele poveşti ale lui Heung-Min Son după stagiul militar din Coreea de Sud: „Nu vorbea nimeni cu mine!”

04.06.2020 | 13:02
Primele povesti ale lui HeungMin Son dupa stagiul militar din Coreea de Sud Nu vorbea nimeni cu mine
ADVERTISEMENT

Heung-Min Son, starul lui Tottenham, a povestit pentru prima dată cum a decurs stagiul militar obligatoriu pe care l-a efectuat în Coreea de Sud, țara sa natală, în pauza creată din cauza pandemiei de coronavirus.

Primele poveşti ale lui Heung-Min Son după stagiul militar din Coreea de Sud

Heung-Min Son a fost obligat să efectueze stagiul militar din țara sa natală, iar pauza creată de pandemia de coronavirus i-a fost propice starului lui Tottenham, pentru că a reușit să ducă la bun sfârșit stagiul militar.

ADVERTISEMENT

În Coreea de Sud, bărbații de până la 28 de ani sunt obligați să efectueze stagiul militar. Son a vorbit pentru Spurs TV despre experiența pe care a trăit-o ca militar:

„Au fost 3 luni foarte aglomerate. A fost o experiență foarte bună. Nu pot să spun tot ce am făcut, dar mi-a plăcut. Cei de acolo au fost drăguți. Primele 3 săptămâni au fost dure, dar o experiență bună.

ADVERTISEMENT

Primele zile în care nu ne cunoșteam au fost puțin ciudate, dar am ajuns să ne cunoaștem. Am petrecut fiecare zi în aceeași cameră, 10 oameni, muncind împreună, ne-am ajutat unul pe celălalt.

În primele 2 zile ceilalți nu puteau să vorbească cu mine, dar apoi am început să glumim și ne-am simțit bine”.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani a împlinit Heung-Min Son pe 8 iulie
Heung-Min Son în stagiul militar. Sursă foto: dailystar.co.uk
Heung-Min Son în stagiul militar. Sursă foto: dailystar.co.uk

Abia așteaptă să revină sezonul din Premier League

Heung-Min Son a mărturisit că abia așteaptă ca Premier League să se reia și a povestit cum au decurs primele antrenamente cu Tottenham, sub atenția lui Jose Mourinho.

„Fizic sunt bine, muncesc din greu să fiu la nivelul maxim și sunt aproape de acesta. Acum ne putem antrena împreună, e mai intens ca în ultimele 2 săptămâni.

ADVERTISEMENT

S-au întors și (jucătorii accidentați) – Moussa (Sissoko) s-a întors, Harry (Kane) s-a întors, Stevie (Bergwijn) s-a întors, cu toții vor să jucăm din nou și suntem motivați”, a mai spus Heung-Min Son.

  • 64.000.000 de euro este cota de piață a lui Heung-Min Son, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: