News

Primele POZE cu Ioana Băsescu după NAŞTERE

La nici doua saptamani dupa ce a nascut, Ioana Basescu a revenit in campul muncii. Fiica cea mare a lui Traian Basescu s-a intors la birou, si nu singura, ci impreuna cu bebelusului ei. Iar acolo au...
28.11.2014 | 11:45

La nici doua saptamani dupa ce a nascut, Ioana Basescu a revenit in campul muncii. Fiica cea mare a lui Traian Basescu s-a intors la birou, si nu singura, ci impreuna cu bebelusului ei. Iar acolo au facut o mica reuniune de familie!

1

Sotia lui Traian Basescu este in culmea fericirii de cand in familie a intrat si un nepotel. De doua saptamani, bunica Maria Basescu incearca sa se imparta intre cei doi nepotii ai sai, Sofia, fiica Elenei si baietelul Ioanei. Pana acum se pare ca i-a iesit de minune.

A mers cu Sofia sa-si cunoasca verisorul

Zilele trecute, CANCAN.ro a realizat primele imagini cu nepotul lui Traian Basescu, de cand a iesit din maternitate. Activa din fire, Ioana nu a putut sta prea mult timp in casa si si-a dorit ca fiul ei sa ia contact cu aerul curat de afara, asa ca, in mod surprinzator, a inceput sa lucreze din nou. Intr-una dintre zile, mai precis joi, mama ei, Maria Basescu, a decis sa-i faca o vizita la birou.

2

Paparazzii au fotografiat-o pe sotia presedintelui pe cand se indrepta spre imobilul in care are Ioana firma. Surpriza, doamna Basescu nu a venit singura, ci impreuna cu nepoata ei, Sofia, fata Elenei, si doi SPP-isti. Se pare bunica Maria si-a dorit ca prima nepotica din familie sa-si cunoasca verisorul si sa inceapa sa petreaca timp cu el.

3

Tinand cont, insa, ca deoacamdata bebelusul este foarte mic, vizita celor doua in biroul Ioanei a fost una relativ scurta. Dupa aproximativ jumatate de ora, Maria Basescu a parasit cladirea, in brate cu Sofia Anais. Inainte sa urce in autoturismul care o astepta in parcare, sotia lui Traian Basescu a dat-o pe nepotica unuia dintre SPP-isti, care a pus-o pe micuta in scaunul special de masina.

4

Ioana a mai ramas la birou cateva ore

Dupa vizita rudelor, Ioana a mai ramas cateva ore la birou pentru a-si termina treaba. Se pare ca fiica cea mare a lui Traian Basescu nu a putut sta prea mult departe de munca si de cariera ei de notar. Desi cele mai multe femei stau cel putin doua luni acasa dupa ce nasc, Ioana a dovedit ca nu poate sta deloc departe de activitatile ei cotidiene. Desi nu munceste in acelasi regim de pana acum, tanara isi vede in continuare de treburi cu maxima constiinciozitate.

5

Totusi, incearca sa fie si mama cu norma intreaga, asa ca, atunci cand alege sa mearga la munca, o face doar insotita de fiul ei. Cat timp ea lucreaza, cel mic isi vede linistit de siesta. Spre seara, insa, Ioana se grabeste sa plece spre casa pentru a-i face baita si a-l harni pe micut. Colegii nostri au fotografiat-o in momentul in care a parasit biroul si s-a indreptat spre casa.

6

7

Daca, pe parcusul drumului, nu s-a despartit de fiul ei, stand cu el pe bancheta din spate, in momentul in care a coborat din autoturism, i-a plasat landoul soferului, iar ea a mers in urma lor.

8

Nu si-a revenit complet dupa sarcina

In timp ce Elena a fost ceva mai norocoasa la prima sarcina, cea cu Sofia Anais, in ceea ce priveste silueta, Ioana mai are putin de munca pentru a ajunge la formele de dinainte de graviditate. Fiica cea mare a lui Traian Basescu nu si-a revenit complet dupa sarcina, ceea ce este perfect normal, avand in vedere ca abia a nascut, insa este constienta de acest aspect si incearca sa mascheze cat poate. Astfel, Ioana imbraca doar tinute mai largi, care sa nu-i scoata prea mult in evidenta burtica de lauza care se retrage, in mod natural, in cateva luni.

9

10

 

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!