De ce au măcelărit Spania? “A ieşit cum ne-a spus van Gaal”

Mircea Dominte   
în Stirile zilei
14/06/2014, 01:24
De ce au măcelărit Spania? “A ieşit cum ne-a spus van Gaal”

Olanda a obţinut una dintre cele mai importante victorii din istoria Cupei Mondiale, judecînd după proporţiile rezultatului, iar eroii batavilor au explicat prestaţia de senzaţie avută.

Van Persie, marcatorul primului şi celui de-al treilea gol a explicat: “De obicei, la asemenea nivel te opreşti după ce dai două sau trei goluri, dar noi am continuat şi am încercat să dăm cît mai multe goluri posibil. O parte din primul meu gol poate fi trecut şi în contul lui van Gaal. Ne-a ieşit exact cum ne-a spus el că va ieşi!”

Este inexplicabil şi pentru mine cum a fost posibilă o astefl de victorie. Este fantastic. Ne bucurăm de acest succes, toţi de la echipă, dar şi toţi fanii din Olanda. Totuşi să nu ne grăbim, încă nu am ajuns în următoarea rundă”, a mai spus jucătorul.

A fost desemnat omul meciului

Atacantul Robin van Persie a fost desemnat jucătorul meciului, informează fifa.com. Van Persie a jucat 79 de minute, a marcat de două ori şi a reuşit 27 de pase. Golurile Olandei au fost înscrise de van Persie ’44, ’72, Robben ’53, ’80 şi De Vrij ’64.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×