Sport

Primele reacții de la Rapid și Farul despre transferul lui Grameni în Giulești, dezvăluit de Fanatik. „Discutăm după ultima etapă”. Exclusiv

Oficialii de la Rapid şi Farul Constanţa au reacţionat pentru FANATIK despre transferul lui Constantin Grameni în Giuleşti, anunţat de publicaţia noastră.
26.05.2023 | 16:30
Primele reactii de la Rapid si Farul despre transferul lui Grameni in Giulesti dezvaluit de Fanatik Discutam dupa ultima etapa Exclusiv
Constantin Grameni, stânga, este dorit de Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid încearcă să dea o super-lovitură pe piaţa transferurilor şi l-au pus în capul listei pe Constantin Grameni, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Gică Hagi la Farul Constanţa, aşa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Primele reacții de la Rapid și Farul despre transferul lui Grameni în Giulești, dezvăluit de Fanatik. „Discutăm după ultima etapă”

Ciprian Marica, acţionar la noua campioană a României, a declarat pentru FANATIK că deocamdată echipa se concentrează pe ultimul meci, cu CFR Cluj, iar apoi se pot pune la masa tratativelor. Marica anunţă că dacă vor veni mai mulţi investitori la echipă, “marinarii” vor vinde jucători doar în cazul ofertelor cu adevărat importante:

ADVERTISEMENT

“Deocamdată ne concentrăm pe ultima etapă, încă nu am discutat pe această treabă. Mai avem o etapă de jucat, ne-am concentrat doar pe meci, avem timp şi de transferuri. Discutăm după ultima etapă.

Repet, suntem în discuţii şi cu noi parteneri la Farul. Şi dacă vom reuşi să nu mai depindem de vânzarea de jucători, nu mai luăm în calcul vânzarea, atunci vom vedea. 

ADVERTISEMENT

Marica: “Dacă vom reuşi să vindem acţiuni şi să fim solizi, nu vom mai fi nevoiţi să vindem jucători”

Deocamdată nu pot să spun nici că vindem, nici că nu vindem. Dacă vom reuşi să vindem acţiuni şi să fim solizi, nu vom mai fi nevoiţi să vindem jucători.

Şi atunci vom încerca să menţinem jucătorii şi să-i vindem doar pe sumele pe care vom fi foarte mulţumiţi. Rămâne de văzut”, a fost reacţia lui Marica pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu: “Deocamdată nu pot spune nimic pe acest subiect”

De cealaltă parte, rapidiştii nu neagă interesul pentru mijlocaşul în vârstă de 20 de ani,. Victor Angelescu a declarat însă pentru FANATIK că nu este momentul să vorbească despre acest transfer:

“Nu pot să comentez despre discuţiile pe care le avem, vă daţi seama. Deocamdată nu pot să vă spun nimic pe acest subiect”, a fost reacţia finanţatorului de la Rapid, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rapid are un buget de transferuri de 3,5 milioane de euro în această vară, iar în sezonul viitor, echipa vrea să atace câştigarea titlului în SuperLiga. Daniel Niculae este arhitectul campaniei de mercato, preşedintele fiind desemnat să găsească cele mai bune soluţii pentru echipă.

Iar giuleştenii s-au apucat de treabă încă dinainte de finalul sezonului. FANATIK a scris despre faptul că Iulian Cristea a fost contactat de oficialii Rapidului imediat după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB.

  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Grameni
  • 2027 este anul în care îi expiră contractul lui Grameni cu Farul
ADVERTISEMENT