Fotbal international

Primele reacţii după ce Rangers l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi: „Gerrard nu l-ar fi adus dacă nu era convins că va ajuta echipa”

26.05.2020 | 22:39
Primele reactii dupa ce Rangers la transferat definitiv pe Ianis Hagi Gerrard nu lar fi adus daca nu era convins ca va ajuta echipa
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers de la Genk, în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, dintre care 1.000.000 de euro se va duce către Viitorul care deținea 20% dintr-un transfer al mijlocașului român.

Noel Whelan, fost atacant în Anglia şi în Scoţia, în prezent comentator BBC, consideră că transferul lui Ianis este o mutare inspirată.

ADVERTISEMENT

Primele reacții după transferul lui Ianis Hagi la Rangers

Noel Whelan, fost atacant în Anglia şi în Scoţia, în prezent comentator BBC, crede că transferul lui Ianis Hagi este oportun și consideră că Steven Gerrard nu ar fi insistat pentru mutare dacă nu ar fi simțit că românul poate aduce un plus în echipa sa:

„Sunt convins că Steven Gerrard nu l-ar fi adus dacă nu era convins că va fi un mare plus pentru echipa sa. Este exact genul de jucător pe care Stevie şi l-a dorit, unul extrem de tehnic.

ADVERTISEMENT

Eu sper ca Rangers să încheie tranzacţia cât mai repede pentru ca toată lumea să se concentreze doar pe pre-sezon. E important şi pentru Ianis să ştie că este un reper pentru echipă.

Iar Stevie are nevoie să definitiveze cât mai repede primul 11 dacă vrea să se bată la titlu cu Celtic” a declarat Whelan pentru Football Insider.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost încântați de transferul mijlocașului român

Fanii s-au bucurat pentru vestea conform căreia Ianis Hagi a semnat pe cinci ani cu Rangers. „Ești iubirea vieții mele!”, a declarat un fan al lui Rangers pe Twitter.

„Va străluci din nou!”, a fost mesajul unui alt suporter, în timp ce un alt fan îi atrage atenția lui Steven Gerrard: „Să sperăm că va juca pe postul lui de data asta și că va fi folosit mai des. Va fi un jucător important pentru noi. Bine ai venit, Ianis Hagi!”.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit primim o veste bună!”, a fost reacția altui fan Rangers.

Gică Popescu spune că fiul Regelui va continua la Glasgow Rangers, în pofida zvonurilor care îl dădeau la Lazio sau la un alt club.

„Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult.

Ianis își dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei.

A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea. Rangers e opțiunea numărul unu”, a spus Gică Popescu în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT