Fotbal international

Primele reacții după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayserispor: „Turcii sunt foarte rapizi!”

23.02.2021 | 21:27
Primele reactii dupa demiterea lui Dan Petrescu de la Kayserispor Turcii sunt foarte rapizi
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Dan Petrescu de la Kayserispor i-a luat prin surprindere pe Ioan Andone și pe Basarab Panduru, care au comentat situația lui „Super Dan din Turcia”.

Basarab Panduru nu înțelege motivul pentru care s-a produs despărțirea dintre Kayserispor și antrenorul român și consideră că poate jocul formației nu i-a mulțumit pe conducători și nu rezultatele.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Ioan Andone a amintit despre rapiditatea în decizii pe care o iau turcii, mai ales atunci când nu merg lucrurile bine la echipele de fotbal.

Primele reacții după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayserispor

Basarab Panduru și Ioan Andone au oferit primele reacții după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayserispor, ambii fiind surprinși de veste: „Incredibil! A și câștigat câteva meciuri. Nu credeam niciodată că se va întâmpla așa ceva. Nici rezultatele nu sunt chiar așa de rele.

ADVERTISEMENT

Dacă turcii sunt rapizi la decizii, de data asta au fost din cale afară de rapizi. Nu știu dacă turcii au fost mulțumiți de joc, că rezultatele nu sunt chiar rele”.

„Nu întâmplător sunt acolo jos astfel de echipe, cu toată experiența lui e posibil să nu fi putut obține maxim”, a spus Basarab Panduru la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Turcii sunt rapizi în decizii!”

Ioan Andone a comentat situația antrenorilor în Turcia, dar nici el nu credea că Dan Petrescu o să fie demis atât de repede de la Kayserispor: „Turcii sunt foarte rapizi în astfel de decizii. Nici eu nu credeam așa ceva, la experiența lui Dan.

Uite că nici el nu mai avea ce să facă acolo. Sincer, nu credeam, mai ales că el e obișnuit să ia echipe mai mici și să le ducă pe drumul cel bun cum a făcut și în Rusia”.

ADVERTISEMENT

„Poate și faptul că i-a luat în timpul campionatului să fi fost un impediment, chiar nu am idee”, a mai spus și Ioan Andone, nedumerit de vestea demiterii lui Dan Petrescu.

  • 53 de ani este vârsta lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT