Fotbal international

Primele reacții după eliminarea campioanei mondiale! ”Trebuie să facem niște schimbări”

27.06.2018 | 19:55
Primele reactii dupa eliminarea campioanei mondiale Trebuie sa facem niste schimbari

Primele reacții după eliminarea campioanei mondiale en-titre, Germania, în urma înfrângerii din partida cu reprezentativa Coreei de Sud, din ultima etapă a Grupei F , nu au întârziat să apară. Criticile la adresa băieților lui Joachim Low sunt extrem de dure, iar fundașul Mats Hummels dă cărțile pe față.

”E greu de exprimat în cuvinte situația. Am crezut până la final, dar nu am reușit să înscriem. Am riscat totul. Am avut destule șanse, dar nu le-am exploatat. E un final foarte, foarte amar pentru noi și fanii noștri”, a declarat Mats Hummels, conform cotidianului francez L’Equipe.

Primele reacții după eliminarea campioanei mondiale: ”Tricoul naționalei cântărește prea mult”

”Aș fi putut înscrie în minutul 68. Trebuie să facem niște schimbări, dar nu vreau să discut acum despre asta. Ultimul meci convingător pe care l-am avut a fost în toamna lui 2017. Acum prea mult timp”, a mai spus Hummels.

Mats Hummels și Oliver Kahn au oferit primele reacții după eliminarea campioanei mondiale, după meciul Coreea de Sud - Germania 2-0
Mats Hummels și Oliver Kahn au oferit primele reacții după eliminarea campioanei mondiale, după meciul Coreea de Sud – Germania 2-0

Fostul portar al naționalei Germaniei, Oliver Kahn, a vorbit în termeni critici despre actuala generație: Am sentimentul că tricoul naționalei cântărește prea mult pentu jucători. Nu am simțit în niciun meci că există o unitate în cadrul echipei. La mijloc, Toni Kroos a făcut greșeli, în apărare Hummels a avut și el momente de rătăcire, iar Werner nu s-a ridicat la înălțimea momentului”.

Reprezentativa Germaniei, campioană mondială en-titre, a ratat calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, după ce au fost învinși de Coreea de Sud, scor 2-0, în ultima etapă a Grupei F.

Germania a încheiat pe ultimul loc în grupă, cu doar trei puncte, la egalitate cu sud-coreenii, dart cu golaveraj inferior. Grupa a fost câștigată de Suedia, urmată de Mexic.

Tags: