Sport

Primele reacții după înfrângerea lui Dinamo cu Flensburg, scor 38-32. Vladimir Cupara: „O greșeală te dă afară. Trebuia să dăm mai mult“

Dinamo a pierdut cu Flensburg, scor 38-32, în Final Four la handbal masculin, iar jucătorii „dulăilor“ au reacționat după meciul care i-a scos din calculele pentru finală.
25.05.2024 | 18:58
Primele reactii dupa infrangerea lui Dinamo cu Flensburg scor 3832 Vladimir Cupara O greseala te da afara Trebuia sa dam mai mult
Reacții din curtea lui Dinamo, după înfrângerea cu Flensburg / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Final Four de handbal masculin este în plină desfășurare, iar Dinamo se află în lupta pentru o clasare bună. Înfrânți de Flensburg, „dulăii“ se vor duela în finala mică cu Rhein-Neckar sau Fuchse Berlin.

Vladimir Cupara, regrete după meci

Vladimir Cupara a discutat despre meciul cu Flensburg, pierdut de Dinamo în semifinalele Final Four. Sârbul regretă scorul, întrucât obiectivul românilor era accederea în finala turneului.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am impus jocul, iar colegii mei s-au luptat din primul minut, au fost excelenți. Partea care ne-a lipsit astăzi a fost norocul portarului (n.r. adversarilor). Îmi iau și eu responsabilitatea pentru asta. Uneori e bine, uneori e rău, dar azi am ratat.

Îmi pare rău că nu am oferit mai mult pentru club, pentru fani. Azi a fost rău, dar data viitoare vom da mai mult, vom lupta până la sfârșit. A fost dificil, n-am reușit mai mult. Flensburg joacă multe meciuri dificile de-a lungul sezonului.

ADVERTISEMENT

Partea portarului n-a fost prezentă astăzi, și nici defensiv. Asta e tot, sunt mândru de prietenii mei, cum au jucat astăzi. Trebuie să știm că asta e prima ocazie de a juca un Final Four pentru unii jucători. Îți trebuie timp, să te organizezi pentru aceste turnee.

O greșeală te dă afară. Cum am spus la început, portarul și colegii mei, sunt mândru de ei și de suporteri. E un succes pentru club în acest sezon. Nu am venit aici să ne bucurăm de Final Four, ci să luptăm. Mâine o să ne dăm sufletul pentru a câștiga, e ca o finală pentru noi.

ADVERTISEMENT

Să fim ca Flensburg? Nu ne putem compara, stil diferit, antrenor diferit. Nu suntem atât de departe, asta e. Am jucat și trebuia să dăm mai mult. E obiectivul nostru. Primul obiectiv era să fim primii, dar acum obiectivul e să fim pe locul 3. E că o finală pentru noi”, a spus Vladimir Cupara pentru FANATIK.

Lazar Kukic, cu mintea la finala mică

Lazăr Kukic a declarat că este cu mintea la finala mică, întrucât este singuurl obiectiv rămas pentru club. Dinamo se va înfrunta cu Rhein-Neckar sau Fuchse Berlin pentru a obține bronzul în turneul final.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles, nu mă așteptăm că o să jucăm atât de jos, mai ales în prima repriză. A fost o decizie în joc, iar primele 30 de minute am ratat mult din 6 metri. Unele greșeli în pase, dar contraatacuri am avut multe. I-am ținut să nu înscrie multe goluri, să alerge.

Portarul, dar și defensiva, n-au fost la nivelul la care ne-am pregătit și pe care-l așteptam. Asta e, Flensburg merita să câștige și trebuie să îi felicităm. E greu, sunt o echipă bună, și împotriva acestor echipe ca Flensburg nu putem să jucăm la acel nivel.

Ei înscriu majoritatea șanselor pe care le creează, iar agresivitatea n-a fost suficientă. În a două repriză am făcut multe greșeli, iar în prima repriză trebuia să jucăm mai bine. Sigur, e un turneu, nu e timp.

Suntem triști că nu suntem în finală, dar mâine suntem obligați să câștigăm pentru fani. Ei au venit, multe persoane din România, cu autobuzul, datorită clubului. În acest sezon, pentru mine, trebuie să mergem pe teren și să dăm 100% pentru a încerca să câștigăm”, a declarat Lazar Kukic.

ADVERTISEMENT