Life

Primele reacții după Selly Show: „Un puști mucos și copilăros șterge cu politicienii pe jos”

02.12.2020 | 11:54
Primele reactii dupa Selly Show Un pusti mucos si copilaros sterge cu politicienii pe jos
ADVERTISEMENT

Andrei Șelaru, alias Selly, și-a făcut propriul show pe Youtube, iar reacțiile după prima ediție, difuzată de 1 Decembrie, au curs în lanț. Majoritatea comentariilor au fost în semn de apreciere, căci temele pe care le-a dezbătut vloggerul nu se adresează unei categorii mai mari de public față de cea căreia i se adresa până acum.

Selly s-a implicat în dezbaterile despre societatea românească aducând o serie de critici sistemului de învățământ din România, ba chiar a participat la o confruntare cu actualul ministru al Educației, Monica Anisie.

ADVERTISEMENT

Căpătând popularitate și în domeniul dezbaterilor politice, Selly s-a gândit să facă un show unde să abordeze teme cât mai diversificate.

Selly Show, o emisiune despre frământările României actuale

În ediția de Ziua Națională, celebrul youtuber a vorbit, printre altele, despre fenomenul migrației, spunând că îi înțelege pe românii care au căutat să își facă un rost în afara țării.

ADVERTISEMENT

Selly a spus că nu va pleca niciodată din România, deoarece se simte foarte bine aici și e nevoie de schimbare mai mult ca oricând, iar ea nu se poate produce dacă ne-am lua toți și am pleca.

Emisiunea de pe Youtube, difuzată și de Prima TV, a avut un real succes, iar comentariile laudative la adresa lui Andrei au fost nenumărate.

ADVERTISEMENT

Andrei, val de aprecieri după debutul său ca realizator tv

„Un puști mucos și copilăros șterge pe jos cu politicienii”, este doar unul din comentariile postate de români pe pagina sa de Youtube.

„Respect, băiat inteligent! Meriți tot ce ai primit până acum, meriți mai mult, cel mai mult!!; Dacă toți “conducătorii ” ar avea inteligență și gândirea ta, am ajunge foarte departe și foarte bine!! Sper să ajungi departe și să te i-a exemplu multă lume!;

ADVERTISEMENT

Eu am plecat in Austria acum 6 ani sa fac ceva bănuți, apoi sa ma întorc înapoi. În timp anturajul de prieteni s-a schimbat, fiind în alta tara pentru mai mulți ani îți formezi o carieră, chiar dacă la început poate ai luat orice job, doar ca să câștigi ceva.

Începi să înveți limba, iar apoi întorsul in Romania parcă nu te mai atrage așa de tare. Uneori ți se face dor, și te-ai întoarce, alteori o vizită în România îți amintește de ce ai plecat”, au mai scris internauții.

 

ADVERTISEMENT
Tags: