Fotbal intern

Primele transferuri ale CFR-ului, după ce titlul e ca şi câştigat

14.05.2018 | 11:26
Primele transferuri ale CFRului dupa ce titlul e ca si castigat

Oficialii CFR-ului au pregătit primele transferuri pentru sezonul următor, după ce echipa lui Dan Petrescu este la 90 de minute de câştigarea titlului în sezonul 2017-2018. Echipa din Gruia s-a impus în faţa Astrei Giurgiu, scor 2-0, în etapa a 9-a a play-off-ului, iar ardelenii se gândesc deja la viitor.

Iuliu Mureşan a anunţat că vor pleca 6-7 jucători la finalul sezonului 2017-2018,  dar oficialii din Gruia şi-au asigurat serviciile celor mai buni fotbalişti din lotul antrenat de Dan Petrescu. Contractele lui Mario Camora şi Ciprian Deac cu CFR Cluj se terminau în vară, dar ardelenii le-au propus prelungirea pentru încă doi ani. Mai mult, Bogdan Mara, directorul sportiv al liderului din Liga 1 Betano, a anunţat pentru FANATIK.RO că se negociază pentru prelungirea împrumutului lui Cristi Manea, jucător cedat de Apollon Limassol la formaţia din Gruia în vara anului 2017.

Care sunt primele mutări ale CFR-ului pentru sezonul viitor din Liga 1

“Le-am prelungit contractele pe 2 sau 3 ani jucătorilor de bază din lotul CFR-ului. Ciprian Deac şi Mario Camora au semnat pe doi ani. Omrani este jucătorul nostru pentru încă un sezon, iar pentru Cristi Manea se discută cu Apollon Limassol ca să mai rămână la noi sub formă de împrumut. După meciul cu Viitorul o să ne adunăm ca să discutăm despre planurile de viitor ale echipei. O să vedem cine o să rămână şi cine nu”, a spus Bogdan Mara pentru FANATIK.RO.

Pe lista jucătorilor care se află pe final de contract cu CFR Cluj se află portarul Cosmin Vâtcă, fundaşul central Andrei Mureşan şi mijlocaşul defensiv Laurenţiu Rus. Mai mult, Iuliu Mureşan, preşedintele echipei CFR Cluj, a anunţat că Dan Petrescu va rămâne în Gruia şi pentru sezonul următor.