Fotbal intern

Primele transferuri pregătite de Mihai Teja la FCSB. Vrea un jucător refuzat de Dinamo

26.12.2018 | 14:48
Primele transferuri pregatite de Mihai Teja la FCSB Vrea un jucator refuzat de Dinamo

Mihai Teja şi Gigi Becali au ajuns la un acord, iar patronul FCSB-ului o să-l prezinte pe viitorul antrenor al “roş-albaştrilor” în cursul zilei de joi, 27 decembrie, la ora 13.00. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani şi-a făcut şi lista de transferuri pentru perioada de mercato din această iarnă.

Mihai Teja nu vine singur de la Gaz Metan Mediaş, ci alături de doi jucători care evoluează pentru gruparea pe care a pregătit-o până în prezent. Dacă Gigi Becali şi-a arătat interesul pentru Iulian Cristea şi Carlos Fortes, viitorul antrenor al “roş-albaştrilor” a pus ochii pe alţi doi fotbalişti de la Mediaş.

Care sunt primele transferuri pregătite de Mihai Teja pentru FCSB

Conform Digisport, Mihai Teja i-a trecut pe Antoni Ivanov şi Boubacar Fofana pe lista de transferuri a FCSB-ului. Ivanov a ajuns la Gaz Metan Mediaş în vară, liber de contract, şi a bifat 8 partide în acest sezon din Liga 1 Betano. De partea cealaltă, Fofana a bifat 16 meciuri în această ediţie şi a înscris două goluri. Africanul născut în Guineea, la Conakry, are 18 selecţii la naţionala ţării sale.

Ianis Hagi şi Fofana Boubacar în meciul Viitorul - Gaz Metan Mediaş
Ianis Hagi şi Fofana Boubacar în meciul Viitorul – Gaz Metan Mediaş

Boubacar Fofana, unul dintre jucătorii pe care Mihai Teja îi vrea la FCSB, a fost refuzat de Dinamo. Mircea Rednic, antrenorul echipei din “Ştefan cel Mare” a dezvăluit că gruparea finanţată de Ionuţ Negoiţă i-a refuzat pe Carlos Fortes şi Boubacar Fofana la începutul sezonului 2018 – 2019. E o palmă pentru noi. Deci jucători pe care noi i-am refuzat şi s-au dus acolo… Eu ştiu care e baremul, că e o echipă în insolvenţă, deci nu pot să aibă contracte mai mari de 4000, 5000 (n.r. – de euro) maximum. Şi atacantul (n.r. – Carlos Fortes), şi ăla… Fofana. Au fost… Aşa mi s-a spus, că au fost prezentaţi, dar li s-a spus că nu au suficientă calitate. Şi am preferat să luăm jucătorii luaţi de alţii. Mediaş a refuzat doi jucători şi noi i-am luat aici”, spunea Mircea Rednic.