Life

Primele vedete eliminate de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Doi concurenți, trimiși acasă din Dominicană

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! se anunță unul cât se poate de interesant, două vedete fiind eliminate rapid din concursul din Republica Dominicană.
19.08.2022 | 12:34
Primele vedete eliminate de la Sunt celebru scoatema de aici Doi concurenti trimisi acasa din Dominicana
Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, prezentat de Adela Popescu și Cabral, va avea parte de două eliminări rapide: Paul Diaconescu și Cornel Palade / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce se întâmplă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, show-ul toamnei de la Pro TV. Și, din informațiile noastre, situația este critică, vedetele fiind puse în fața unor probe cât se poate de dificile. Din acest motiv, doi dintre concurenții vedetă ai emisiunii vor fi eliminați rapid.

Primele vedete eliminate de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! pare să fie mult mai ”încinsă” decât se așteptau chiar și producătorii, motiv pentru care, dintre vedetele care s-au aliniat la startul show-ului care se filmează în Republica Dominicană sunt eliminate, rapid, două.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Paul Diaconescu este primul eliminat din show-ul prezentat de Adela Popescu și de Cabral. Eliminarea actorului a fost făcută, pare-se, la votul concurenților de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, el ajungând, la duel, cu un alt nume mare.

Mai exact, Paul Diaconescu și Cornel Palade sunt primii propuși pentru a fi excluși din cadrul show-ului. Actorul de 33 de ani pierde însă întrecerea în fața decanului de vârstă al emisiunii și este eliminat. De altfel, deja, Paul Diaconescu a fost surprins în ipostaze controversate de Justițiarul din Berceni, fiind acuzat, voalat, că ar fi încercat să impresioneze o minoră…

ADVERTISEMENT

Cornel Palade cere să fie eliminat de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

După ce câștigă duelul împotriva mai tânărului său coleg de breaslă, Cornel Palade ia o decizie cât se poate de dificilă. Mai exact, informațiile FANATIK anunță că, după duelul cu Paul Diaconescu, Cornel Palade strigă celebra frază ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Așa cum este și regulamentul, producătorii îi respectă regula, motiv pentru care Cornel Palade, la cerere, este eliminat din emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!. În acest fel, actorul care a făcut istorie alături de Romică Țociu, este primul concurent al emisiunii care promite să fie show-ul toamnei de la Pro TV care va fi eliminat ”la cerere”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pare-se, Cornel Palade cere să fie eliminat din show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! în momentul în care e vede pus în fața uni probe cât se poate de dificile, având de-a face, pe lângă mâncarea nu tocmai îmbietoare, și cu tot felul de vietăți care oricărui om obișnuit i-ar provoca fobii.

Cine concurează la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cel de-al doilea sezon al Sunt celebru, scoate-mă de aici! care va începe, curând, la Pro TV și care se anunță a fi, deja, show-ul toamnei, aliniează 12 vedete în lupta pentru a deveni urmașii lui Cătălin Moroșanu, adică Regele sau regina Junglei.

ADVERTISEMENT

Conform Viperele Vesele, Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt cei care se vor înfrunta în jungla din Republica Dominicană, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

După eliminarea lui Paul Diaconescu și a lui Cornel Palade, show-ul, informează sursele FANATIK, devine chiar încins, iar șicanele dintre vedete se țin lanț, așa cum s-a întâmplat, încă de la început. De altfel, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au fost martorii unui scandal epocal deja, Bia Khalifa și Giani Kiriță ajungând la cuțite din cauza unor dispute legate de moralitatea modelului de OnlyFans.

În altă ordine de idei, FANATIK a vorbit cu primul câștigător al show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Cătălin Moroșanu, și a aflat ce trebuie să facă concurenții pentru a avea șase să câștige emisiunea de la Pro TV.

”Este foarte greu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Dacă e formatul ca data trecută, e extrem de dificil, vă zic. La noi, când am fost în Africa de Sud, a fost groaznic. Acum se filmează în Republica Dominicană, nu știu dacă va fi la fel. Dar trebuie să fii puternic psihic să reziști”, ne-a spus, în exclusivitate, Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT