Sport

Primele vești bune la Dinamo: „Am început să plătim salariile!”

Au intrat primii bani în conturile clubului după intrarea în insolvență a lui Dinamo, iar jucătorii vor primi o parte din salarii.
15.07.2021 | 20:52
Primele vesti bune la Dinamo Am inceput sa platim salariile
Primele vești bune la Dinamo: „Am început să plătim salariile!”
ADVERTISEMENT

Speranța moare ultima la Dinamo, chiar dacă clubul se află într-o situație financiară extrem de dificilă, poate cea mai mare provocare a carierei pentru Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, care au mai trecut prin insolvențe.

Jucătorii s-au simțit mințiți de DDB și de către cei din conducere și au boicotat pregătirea în acest început de sezon din Casa Pariurilor Liga 1, însă lucrurile încep să se așeze ușor-ușor și în „Groapă”.

ADVERTISEMENT

Fanii-acționari din programul DDB anunță primele plăți salariale de la intrarea în insolvență a lui Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a postat pe pagina oficială de Facebook un comunicat al programului DDB, în care se anunță că jucătorii și angajații lui Dinamo vor primi în avans banii pe luna iunie și un avans pe luna iunie, ținând cont că majoritatea au patru-cinci luni de restanțe salariale.

„Sumele reprezintă restul de plată din luna iunie, începând cu data deschiderii procedurii de insolvență și un avans din salariul pentru luna iulie. Banii pentru luna în curs ar fi intrat în mod normal în conturi la 15 august, dar având în vedere perioada grea prin care jucătorii și angajații au trecut înainte de intrarea în insolvență, s-a luat decizia ca aceste plăți să fie făcute chiar din SEARA ACEASTA”, este mesajul clar al celor din DDB.

ADVERTISEMENT

Se pare că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a luat această decizie din cauza multiplelor nemulțumiri ale jucătorilor și angajaților clubului, care nu mai putea îndura această stare de fapt.

„COMUNICAT PROGRAM DDB. AU ÎNCEPUT PLĂȚILE CĂTRE JUCĂTORI ȘI ANGAJAȚI. Veștile bune, care s-au lăsat așteptate în ultima vreme, au început să apară: Administratorul judiciar al lui Dinamo a început plățile salariilor către jucătorii și angajații clubului. Astfel, cei care au pus umărul la SALVAREA CLUBULUI și au rămas să ajute Dinamo în continuare, își vor primi bani cu regularitate”.

ADVERTISEMENT

Întreaga sumă de bani strânsă de DDB

Se pare că aceste salarii nu au fost plătite din prima tranșă din drepturile TV care ar trebui să intre în conturile clubului pe data de 15 iunie, ci exclusiv prin eforturile suporterilor înscriși în programul DDB.

„BANII AU FOST PLĂTIȚI INTEGRAL PRIN EFORTUL MEMBRILOR DDB. Le mulțumim pe această cale tuturor suporterilor și jucătorilor care au încredere că toate eforturile noastre au un singur scop: SALVAREA CLUBULUI DINAMO ȘI REVENIREA LA PERFORMANȚĂ”.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti va fi prezentat într-o conferință de presă alături de DDB

Vineri, 16 iulie, va avea loc de la ora 16:00 o conferință de presă a clubului Dinamo, în care va fi prezentat noul antrenor al echipei, Dario Bonetti, și la care vor participa și reprezentanți ai board-ului DDB: „Mâine va avea loc o conferință de presă comună, FC Dinamo 1948 și Program DDB. Va fi prezentat noul antrenor, Dario Bonetti și va avea loc LANSAREA OFICIALĂ A TRICOURILOR inscripționate cu numele suporterilor (prima serie)”.

În final PCH și DDB fac încă un apel către toți suporterii dinamoviști să se înscrie în programul DDB și să cumpere bilete la meciul cu FC Voluntari, care se va disputa luni seară în Ștefan cel Mare și bilete virtuale pentru cei care nu pot fi prezenți în „Groapă”.
„Puteți susține clubul Dinamo în acest moment dificil prin înscrierea în www.programddb.ro. Costul cotizației este de 20 de lei/lună. De asemenea, suntem așteptați cu toții să contribuim prin cumpărarea de bilete și prin prezența pe stadion. www.bilete.ro 5 lei – bilet virtual, De la 15 lei – bilete fizice”, se concluzionează în comunicat.

ADVERTISEMENT