Sport

Primele vești bune pentru Dusan Uhrin Jr. înaintea meciului decisiv cu U Cluj. Ce jucător important revine la antrenamentele lui Dinamo. Exclusiv

Dusan Uhrin Jr, antrenorul lui Dinamo, a primit o veste bună și una proastă la începutul săptămânii meciului de totul sau nimic cu Universitatea Cluj.
23.05.2022 | 19:39
Primele vesti bune pentru Dusan Uhrin Jr inaintea meciului decisiv cu U Cluj Ce jucator important revine la antrenamentele lui Dinamo Exclusiv
Dusan Uhrin Jr. mai are 6 zile să salveze corabia lui Dinamo. Sursă foto: sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo își joacă trecutul, prezentul și viitorul în meciul retur al barajului pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1, iar Dusan Uhrin a început săptămâna cu o veste bună.

Ultimele informații despre problemele de lot ale lui Dinamo înainte de meciul cu U Cluj

FANATIK a aflat în exclusivitate că atacantul Mirko Ivanovski a reluat antrenamentele cu Dinamo, însă abia de miercuri se va pregăti normal. Cu toate acestea, macedoneanul are șanse mici să poată juca mai mult de o repriză în partida decisivă cu „șepcile roșii” și s-a antrenat cu infiltrații.

ADVERTISEMENT

O altă veste bună este că antrenorul ceh îl va avea la dispoziție pe Răzvan Grădinaru, revenit după suspendare și care îl va înlocui pe Gabriel de Moura. Fundașul dreapta a avut o evoluție slabă în meciul de la Cluj, fiind de asemenea vinovat alături de Mihai Eșanu la primul gol marcat de ardeleni.

Baptiste Aloe, fundașul central al lui Dinamo, a revenit de asemenea la antrenamente și nu are probleme medicale, deși la Cluj a fost înlocuit după o ciocnire puternică cu Ely Fernandes. Jucătorul va fi cu siguranță cel puțin pe foaia de joc, însă ar putea intra fără probleme din primul minut pe teren.

ADVERTISEMENT

Jonathan Rodriguez, cea mai importantă absență a lui Dinamo. Are șanse foarte mici să fie titular

Jonathan Rodriguez nu a mai jucat de la meciul cu UTA și încă are dureri, după ce s-a accidentat la ultimul antrenament înainte de plecarea la Cluj, când a suferit o entorsă. Din informațiile FANATIK, mijlocașul împrumutat de la CFR Cluj a făcut de asemenea infiltrații, însă are șanse foarte mici să fie titular la meciul cu Universitatea Cluj.

Prin urmare, meciul cu arădenii, în care a jucat doar 28 de minute, ar putea fi ultimul în tricoul lui Dinamo, în cazul în care „câinii roșii” vor retrograda.

ADVERTISEMENT

Cristiano Figuiredo și-a revenit și el după accidentare și nu este exclus ca Dusan Uhrin să apeleze la serviciile sale încă din primul minut, după gafa comisă de Mihai Eșanu în partida tur de la Cluj Arena.

Dusan Uhrin, supărat pe jucătorii săi. Le-a reproșat lipsa de atitudine din meciul cu Universitatea Cluj

FANATIK a aflat că Dusan Uhrin Jr. le-a reproșat jucătorilor lui Dinamo lipsa de atitudine în meciul tur al barajului cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

„Eu am venit aici să salvez Dinamo. Nu ați avut atitudine. Dacă nu aveți atitudine, o să mergeți în Liga a doua!”, le-a transmis la antrenament cehul.

Desire Azankpo nici măcar nu se mai află în România

Atacantul din Benin care a marcat cu Academica Clinceni nu a fost oprit în lot de Dusan Uhrin la ultimele trei meciuri cu FC Botoșani, UTA și Universitatea Cluj, ba, mai mult, nici nu se mai află în România.

Dusan Uhrin nu se va baza pe el nici la meciul retur cu „U” Cluj, iar Desire Azankpo a plecat deja din România și a fost prezent la meciul dintre Liverpool și Wolverhampton.

Desire Azankpo, pe Anfield Road, la meciul dintre Liverpool și Wolverhampton
Desire Azankpo, pe Anfield Road, la meciul dintre Liverpool și Wolverhampton

Venit sub formă de împrumut din Franța, a fost mai mult accidentat, iar Dusan Uhrin i-a transmis că nu se mai bazează pe el la baraj, chiar dacă jucătorul a fost convocat la naționala Beninului pentru meciurile cu Senegal (4 iunie) și Mozambic (8 iunie).

Decizia pare una surprinzătoare, mai ales că Dinamo are nevoie neapărat de cel putin trei goluri pentru a rămâne în Liga 1 și Dusan Uhrin trebuie să mizeze totul pe cartea atacului încă din primul minut al meciului cu U Cluj.

  • 6 zile mai are la dispoziție Dusan Uhrin să salveze Dinamo și să întoarcă rezultatul de 2-0 din meciul tur cu Universitatea Cluj
ADVERTISEMENT
Tags: