ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Primele veşti bune pentru FCSB! Cinci jucători de bază au scăpat de infecţiile cu COVID-19. Exclusiv

Autori: Cristi Coste, Marian Popovici | 26.09.2020 | 13:41
Primele veşti bune pentru FCSB! Cinci jucători de bază au scăpat de infecţiile cu COVID-19. Sursa: sportpictures.ro

FCSB a fost eliminată de Slovan Liberec cu 0-2 în turul trei preliminar după ce a fost nevoită să alinieze o echipă experimentală cu mulţi tineri şi trei transferuri făcute în ziua meciului. Sâmbătă au venit însă şi primele veşti bune la roş-albaştrii, echipă care se luptă de două săptămâni cu un focar COVID-19.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cinci jucători de bază au scăpat de noul coronavirus şi se vor putea întoarce în echipă. Din informaţiile noastre este vorba de: Florin Tănase, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Darius Olaru şi Sergiu Buş.

Toţi cei cinci jucători sunt din “primul lot” depistat pozitiv înainte de confruntarea cu Backa Topola din turul doi preliminar din Europa League. De altfel, Andrei Miron a fost primul jucător care a ieşit pozitiv la test, alături de oamenii din staff-ul tehnic condus de Toni Petrea şi Tommy Neubert.

ADVERTISEMENT

Primele veşti bune pentru FCSB! Cinci jucători de bază au scăpat de infecţiile cu COVID-19

Roş-albaştrii au mers din rău în mai rău şi majoritatea jucătorilor din lot au fost infectaţi cu COVID-19 înaintea meciului cu Slovan Liberec din Europa League. La ora meciului, numai puţin de 15 jucători au fost infectaţi.

Între timp, au rămas 10 jucători infectaţi la FCSB, printre care se află şi Dennis Man sau Florinel Coman, cei mai valoroşi jucători din lotul lui Toni Petrea. Însă, criza COVID-19 de la FCSB pare să se îndrepte spre final. Din păcate, din cauza acestor cazuri, echipa şi-a compromis şansele de a evolua în Europa.

ADVERTISEMENT

Cum arată buletinul medical COVID-19 la FCSB

Cei 10 fotbaliști infectați de COVID-19:

Andrei Vlad – portar
Marius Briceag – fundaș
Vali Crețu – fundaș
Iulian Cristea – fundaș central
Ionuț Vînă – mijocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Florinel Coman – mijlocaș
Dennis Man – mijlocaș
Alexandru Buziuc – atacant

S-au vindecat: 

Andrei Miron – fundaş central
Ovidiu Popescu – mijlocaș
Darius Olaru – mijlocaș
Florin Tănase – mijlocaș
Sergiu Buș – atacant

ADVERTISEMENT

De remarcat faptul că Florin Tănase a mai avut un test negativ înaintea meciului cu Slovan Liberec, însă la testarea din dimineaţa meciului a primit un nou test pozitiv şi nu a putut să revină pe teren.

FCSB joacă duminică împotriva lui Poli Iaşi!

Din păcate, echipa FCSB-ului din meciul cu Slovan Liberec a fost una fără 10 titulari obişnuiţi, singurul care a scăpat din “11-le” ideal al FCSB-ului a fost Ionuţ Panţâru. În aceste condiţii, echipa a rezistat 60 de minute în faţa cehilor, care şi-au valorificat în cele din urmă superioritatea numerică şi valorică. Slovan a închis meciul cu două goluri din două faze fixe.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează meciul de duminică împotriva celor de la Poli Iaşi. Confruntarea este programată de la ora 21:45, însă fotbaliştii care şi-au revenit nu au făcut pregătire în ultimele două săptămâni şi este foarte probabil să sufere din punct de vedere fizic.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!