Life

Primele zvonuri despre noii concurenți de la Survivor România. Se vehiculează vedete surpriză în emisiunea de la Pro TV

Noul sezon de la Survivor România este unul așteptat de toată lumea. Emisiunea care s-a mutat de la Kanal D la Pro TV anunță nume importante printre participanți.
16.11.2021 | 17:02
Primele zvonuri despre noii concurenti de la Survivor Romania Se vehiculeaza vedete surpriza in emisiunea de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Primele zvonuri despre noii concurenți din Republica Dominicană au apărut deja în spațiul public, asta pentru că s-a dat startul înscrierilor.

Se vehiculează vedete surpriză în competiția sportivă care se va difuza de acum înainte la Pro TV. Prezentatorul este același ca și până acum, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu este una dintre persoanele publice care ar fi acceptat provocarea producătorilor de la Survivor România, după cum anunță click.ro.

Survivor România, primele vedete. Pe cine au pus ochii producătorii de la Pro TV

Cel mai dur reality show din lume o are în evidență și pe cântăreața Otilia Bilionera, care în trecut a fost concurentă într-o altă emisiune TV, și anume Ferma.

ADVERTISEMENT

De asemenea, printre numele surpriză care se vehiculează perioada aceasta este și actorul Adrian Nartea, care tocmai a încheiat filmările de la serialul Vlad.

Mai multe detalii despre sezonul al treilea urmează să fie făcute publice în perioada următoare, asta pentru că filmările ar urma să înceapă la începutul lui ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Până atunci producătorii de la Survivor România trebuie să anunțe lista cu numele persoanelor care s-au înscris în show-ul filmat în Republica Dominicană.

Survivor România, premiu pus în joc. Ce sumă câștigă cel mai bun concurent

Totodată, fanii competiției sportive au mai aflat că premiul pus la bătaie este de 100.000 de euro, lucru care i-a făcut pe concurenții sezonului anterior să se gândească la o posibilă reînscriere, chiar și în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT

„Hey! M-am înscris și eu sper să fiu acceptat. Elena Marin te-ai înscris și tu?”, a scris Sebastian Chitoșcă, de la Faimoși, pe pagina de Instagram a emisiunii.

Albert Oprea este un alt fost participant de la Survivor România, de această dată din tabăra Războinicilor, care nu spune „Nu” unei noi provocări.

Rămâne de văzut care este componența echipelor care vor pleca în aventura vieții lor anul următor, dar și mai multe amănunte despre sezonul 3.

ADVERTISEMENT