Fotbal international

Nu e glumă! Barca i-a oferit un jucător Realului. Vezi răspunsul madrilenilor

Real Madrid şi Barcelona sunt rivale de moarte, dar nu şi la afaceri. Catalanii au oferit un jucător lui Real. Vezi răspunsul lui Florentino Perez.
19.12.2017 | 16:50
Nu e gluma Barca ia oferit un jucator Realului Vezi raspunsul madrilenilor
ADVERTISEMENT

În Istoria Primerei Division au existat mai multe cazuri în care am avut parte de trădări spectaculoase, pe axa Real Madrid – Barcelona şi invers. De departe, cel mai celebru caz este al internaţionalului portughez Luis Figo, pe care suporterii barcelonei, după ce lusitanul a plecat la Madrid, l-au primit original, la primul meci pe Nou Camp, aruncându-i un cap de porc din tribune.

Toate aceste plecări dintr-o parte într-alta au intrat în categoria trădări. Acum însă Barca şi Real s-au aflat aproape de a încheia o afacere, fără nici un fel de tensiune şi probabil că nicii fanii lui Messi nu ar fi reacţionat negativ. Concret, preşedintele Barcelonei, Josip Bartomeu i-a propus omologului Florentino Perez un jucător din lotul lui Ernesto Valverde, mizând şi pe ideea că respectivul este compatriot cu vedeta de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo, alături de care joacă în echipa naţională şi este campion european.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost pentru prima dată în Primera Division

Cel în cauză este mijlocaşul Andre Gomes, transferat după Euro 2016 pentru 35 de milioane de euro de Barcelona. A fost un mare fiasco, Gomes fiind o mare dezamăgire, iar acum catalanii caută cu disperare un cumpărător. Fostul jucător al Valenciei nu este însă dorit de nimeni şi şefii Barcelonei sunt iritaţi că trebuie să plătească în continuare un salariu destul de consistent.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum fotbalistul aparţine agentului Jorge Mendes, care este şi agentul lui Ronaldo şi un foarte bun prieten al vedetei lui Real, şefii Barcelonei au încercat ceva ce nu se mai întâmplase vreodată în istoria celor două cluburi. Şi Florentino Perez a rămas şocat văzând oferta lui Bartomeu, dar a răspuns ferm că Real nu este interesată de Gomes. Iar Ronaldo nu a putut spune nimic, pentru că Gomes a jucat atât de prost pe Camp Nou, încât cota lui s-a prăbuşit dramatic.

ADVERTISEMENT

Tags: