Omul care l-a readus în echipă pe Florin Andone a fost dat afară!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
04/02/2018, 12:46
Omul care l-a readus în echipă pe Florin Andone a fost dat afară! GALERIE FOTO

Deportivo La Coruna a fost zdrobită în ultima etapă din Primera Division pe Anoeta din San Sebastian. Un 5-0 fără drept de apel, urmărit de Florin Andone ca simplu spectator, pentru că era suspendat pentru acest meci. Urmările eşecului nu s-au limitat doar la ruşinea suferită şi la faptul că acum Depor e prima sub linia salvării, la trei puncte în spatele primei supravieţuitoare.

Antrenorul Cristobal Parralo este cel care a plătit toate oalele sparte. A fost considerat ţap ispăşitor pentru că nu a reuşit să schimbe în bine faţa jocului galicienilor după ce a fost instalat pe bancă în octombrie trecut, în locul lui Pepe Mel. Depor nu a mai câştigat un meci din 9 decembrie, de la 1-0 cu Leganes şi în ultimele şapte meciuri a obţinut doar două egaluri.

Florin Andone putea pleca în această iarnă din Primera Division

Parralo însă avea meritul că i-a redat locul în echipă lui Florin Andone, care nu conta pentru Pepe Mel. Şi internaţionalul român a demonstrat că este un marcator de top, reuşind să marcheze aproape meci de meci de la începutul acestui an. Andone are 12 goluri înscrise sezonul trecut şi 6 în cel actual.

Andone a avut şi în această iarnă destule oferte de a pleca, Brighton, Stoke şi Bordeaux insistând până în ultima clipă, însă deşi au oferit aprope 20 de milioane de euro şefii lui Depor au ţinut la preţ şi au spus că îl cedează pe român numai pentru suma de 30 de milioane. Ceea ce nimeni nu a vrut să dea.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.