Se pregăteşte afacerea verii în Primera: Griezmann la Barca, Dembele la Atletico Madrid!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/02/2018, 14:41
Se pregăteşte afacerea verii în Primera: Griezmann la Barca, Dembele la Atletico Madrid!

Varta trecută fanii Barcelonei salutau sosirea francezului Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, după neaşteptata plecare a brazilianului Neymar la PSG. Costase 120 de milioane euro, cu bonusuri cu tot şi toată lumea aştepta să vadă viteza fantastică a francezului pusă în acţiune de geometria paselor lui Leo Messi. Însă Dembele a apărut doar câteva zeci de minute şi apoi a trecut în infirmierie, accidentat pe o perioadă de trei luni. 

Barca a trebuit să se descurce, şi a făcut-o de minune, cu ceea ce a avut şi până atunci, adică tandemul Messi-Suarez, care a marcat o groază de goluri. Dembele a revenit cu nici o lună în urmă, dar parcă e urmărit de un blestem. A jucat din nou o repriză şi după un antrenament a revenit din nou pe mâinile doctorilor. Între timp Barca a dat marea lovitură cu Philippe Coutinho, dar acesta este deja considerat succesorul lui Andres Iniesta.

Ar fi cel mai scump schimb de jucători din Primera Division

Prin urmare mai trebuie o gură de foc în atac şi un alt francez, Antoine Griezmann, este acum subiect de dispută între Barcelona, care a deschis prima tratativele şi Real Madrid. Faptul că starul lui Atletico Madrid costă doar 100 de milioane de euro, clauză de reziliere, permite ambelor rivale să atace transferul lui Griezmann la vară. Barca, în variantă Coutinho pe stânga, trio Messi-Suarez-Griezmann, ar fi chiar ucigătoare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Şi pentru a lua faţa Realului Barcelona a venit cu o ofertă foarte avantajoasă pentru Atletico. Pur şi simplu să se realizeze cel mai mare schimb de jucători, şi ca sumă de bani, din istoria Primerei Division. Mai precis, ţinând cont că sumele sunt cam egale, catalanii plătind Borussiei doar 105 milioane pentru Dembele, restul fiind bonusuri până la 120, Griezmann să ia drumul către Nou Camp, iar Dembele spre noua arenă a lui Atletico, Wanda Metropolitan. La Atletico, dacă va fi apt fizic, Dembele poate demonstra calităţile sale şi să devină al doilea om ca importanţă, alături de Diego Costa.

Ştirea MOMENTULUI

Messi face echipa? “M-ai întrebat de 10 ori ce jucători să bagi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.