Video. I-au dat foc tricoului lui “Iuda” Martinez

Sorin Dumitrescu   
in Primera Division
02/02/2018, 09:49
Video. I-au dat foc tricoului lui “Iuda” Martinez GALERIE FOTO

Pentru suporteri rivalităţile dintre cluburi sunt lucruri peste care nu se poate trece, mai ales când aceste rivalităţi sunt locale sau regionale. Există şi rivalităţi la distanţă la fel de puternice, gen Barcelona – Real Madrid, Juventus – echipele din Milano, PSG – Marseille sau Bayern – Dortmund. Esenţa este aceeaşi.

Dacă un jucător de la echipa favorită alege să facă un pas mai bun, cel puţin din punct de vedere financiar, la o rivală, atunci e caz de înaltă trădare şi de luare de atitudine cât mai dură faţă de cel vinovat. Ultimul intrat pe lista proscrişilor este fundaşul central al lui Real Sociedad, Inigo Martinez.

Nu e un caz izolat în Primera Division

Acesta a fost transferat zilele trecute, contra sumei de 32 de milioane de euro, tot de către o grupare bască, Athletic Bilbao, marele rival al fanilor de la San Sebastian. Inigo Martinez făcuse parte şi din lista Barcelonei şi a lui Real Madrid, dar, în cele din urmă, sătul să aştepte peştele mare s-a mulţumit cu unul mai mic, oricum cu un CV superior lui Real Sociedad, aşa cum este Athletic Bilbao, echipa la care, din vară, va fi coleg cu Cristi Ganea.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Reacţiile conducerii lui Real Sociedad au însemnat pentru fani dreptul de a cere gratis orice tricou al altui component din lot dacă aceştia aveau tricou cu Martinez cumpărat. Însă fanii sunt supăraţi şi pe lângă faptul că l-au poreclit Iuda au trecut la gesturi mai dure, respectiv arderea tricourilor cu numele său.

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.