Fotbal international

Incredibil! Un jucător transferat cu 14 milioane în vară în Primera arestat pentru jaf armat!

Şoc în Primera Division! Un fotbalist de la Villarreal a fost arestat pentru acuzaţii deosebit de grave şi riscă serios să ajungă la închisoare.
20.02.2018 | 15:54
Incredibil Un jucator transferat cu 14 milioane in vara in Primera arestat pentru jaf armat
ADVERTISEMENT

Un fotbalist din Primera Division s-a transformat într-un adevărat gangster, sechestrând, bătând şi jefuind un bărbat. Pentru fapta sa procurorii vor cere o pedeapsă cu privare de libertate pe o perioadă de minim doi ani.Fotbalistul în cauză se numeşte Ruben Semedo şi îmbracă tricoul echipei Villarreal. Fundaşul în vârstă de 23 de ani a fost arestat pentru o serie de acuzaţii deosebit de grave şi procurorii îl consideră o persoană deosebit de periculoasă, care trebuie trimisă după gratii.

Semedo, împreună cu verişorul său, au comis faptele cu caracter penal pe data de 12 februarie. Ei l-au amreninţat pe un bărbat cu pistolul, l-au dus într-o cabană care le aparţinea, l-au bătut şi i-au luat cheile de la apartament. Au sustras de la el de acasă o importantă sumă de bani.Victima s-a prezentat la poliţie cu răni pe corp şi cu o gleznă zdrobită, deplasându-de cu ajutorul unei cârje. În plângerea depusă de victimă, aceasta susţine că unul dintre ceilalţi doi agresori chiar a tras două focuri de armă pentru a-l intimida. Victima l-a identificat pe Semedo şi pe un verişor de-al său printre atacatori, iar drept urmare, Garda Civilă din Valencia a descins acasă la Semedo, în Valencia, şi l-a arestat.

ADVERTISEMENT
Era considerat un jucător promiţător pentru Primera Division
 
Semedo nu se află la prima păţanie de acest fel. Fundaşul a mai fost arestat o dată în decembrie, după ce, în 19 noiembrie a ameninţat cu pistolul un angajat al unui club de noapte din Valencia, când fundaşul a refuzat să părăsească localul după terminarea programului. Atunci portughezul de 23 de ani a scos un pistol ascuns sub tricou şi i l-a pus la gât angajatului, spunându-i: “Acum ce faci? Chemi paza?”.Speriat, acesta a scos telefonul, încercând să anunţe poliţia, însă nu a mai apucat după ce Semedo i l-a luat din mână şi l-a aruncat pe jos. În timp ce se urca în maşină, Semedo l-a ameninţat pe angajatul clubului că se va întoarce dacă acesta va chema poliţia.
 
Problemele lui Semedo au început pe 29 octombrie 2017, când fotbalistul s-a mai ales cu o plângere, când, după ce a ieşit dintr-un club de noapte, a ameninţat cu arma o persoană la un loc de agrement. Pentru a-l face să nu depună plângere, fotbalistul i-a propus victimei un tricou cu autograf. Când acesta a refuzat, Semedo l-a atacat cu o sticlă pe care i-a spart-o în cap. Procurorii cer doi ani de închisoare pentru Semedo, considerând că acesta reprezintă un pericol social. Clubul Villarreal nu şi-a exprimat încă poziţia.
 
Ruben Semedo a fost transferat în vara trecută de la Sporting la Villarreal pentru 14 milioane de euro şi e considerat unul dintre cei mai promiţători fundaşi portughezi. În acest sezon, fundaşul a evoluat doar în cinci meciuri oficiale pentru Villarreal.