Pariuri sportive

Atletico a luat titlul după 18 ani! Tata Martino a demisionat

UPDATE / Egalul cu Atletico Madrid, care a însemnat pierderea titlului pentru Barcelona,  nu putea rămîne fără urmări....
17.05.2014 | 23:00
Atletico a luat titlul dupa 18 ani Tata Martino a demisionat

UPDATE / Egalul cu Atletico Madrid, care a însemnat pierderea titlului pentru Barcelona,  nu putea rămîne fără urmări.

“Vreau să vă comunic, de comun acord cu conducerea clubului, că nu mai sîntem staful tehnic al FC Barcelona” a spus Martino, făcînd referire şi la antrenorii secunzi.

Gerardo Martino se afla la conducerea tehnică a FC Barcelona din iulie 2013. Formaţia Atletico Madrid a câştigat pentru a zecea oară campionatul Spaniei, după ce a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu rivala FC Barcelona, în ultima etapă a ediţiei de campionat 2013/2014.

FC Barcelona a deschis scorul prin Alexis Sanchez, în minutul 34, iar Atletico a înscris golul care i-a adus titlul prin Godin, în minutul 49. Atletico Madrid încheie campionatul cu 90 de puncte, în timp ce FC Barcelona are 87 de puncte, la fel ca a treia clasată, Real Madrid.

Sursa: AFP

S-A TERMINAT! Atletico Madrid este noua campioană a Spaniei. Trupa lui Diego Simeone a reuşit să revină de la 0-1 la pauză şi să obţină egalul care îi aduce titlul după o pauză de 18 ani.  Barcelona a deschis scorul în minutul 33 prin golul formidabil al lui Alexis, Atletico Madrid a egalat prin lovitura de cap a lui Diego Godin în minutul 48.

BUCURIA LUI ATLETICO

Loading the player…

Clasamentul final:

clasament final

ULTIMA ŞANSĂ! Pinto merge în careu la un corner

Se arată 3 minute de prelungire de la margine! 

Min. 87: Barcelona atacă însă nu reuşeşte să îşi creeze ocazii mari de gol

Min. 84: Pique cere penalty pentru o presupusă ţinere în careu, însă arbitrul e de neînduplecat

Min. 80: Ocazie mare Barcelona. Şutul  lui Dani Alves este respins în corner de Courtois

Min. 77; Intră Xavi la Barca în locul lui Cesc Fabregas

Min. 75: Atletico reuşeşte să fragmenteze jocul

Min 72: Atletico Madrid face ultima schimbare. Adrian iese şi intră Sosa

Min. 70: Barcelona a pus stăpînire pe meci şi atacă în valuri

Gol anulat al lui Messi pe motiv de offside în minutul 64. Barcelona pune presiune pe buturile lui Courtois

off

Min. 61: Neymar intră în locul lui Pedro

Min. 58: Barcelona acuză şocul primirii golului

Min. 56: Sergio Busquets a ieşit de la Barca, în locul său a intrat Alex Song

Golul lui Godin a făcut linişte pe Camp Nou. Acum se aud doar suporterii lui Atletico

GOOOOOOOL Atletico Madrid! Diego Godin egalează în minutul 48 cu o lovitură de cap în urma unui corner!

Loading the player…

A început repriza secundă! Atletico Madrid s-a instalat în jumătatea gazdelor

PAUZĂ. Barcelona conduce cu 1-0 după supergolul marcat de Alexis. Catalanii sunt la 45 de minute de un titlu la care nu mai sperau în ultimele 2 etape. Atletico Madrid e la un pas să piardă titlul în ultima etapă

Atletico Madrid presează pe final de repriză

Barcelona domină jocul după marcarea golului. În acest moment, catalanii sunt campioni

GOOOOOOOOL Barcelona! Alexis Sanchez deschide scorul cu un gol EXTRATERESTRU. Chilianul a marcat în minutul 33.

Loading the player…

Englezii scriu că Diego Costa are şanse mici să se refacă pînă la meciul cu Real Madrid din finala Ligii Campionilor

costa 2

Atletico e obligată să facă 2 schimbări în primele 20 de minute

Min. 22: Iese Arda Turan şi intră Raul Garcia

După Diego Costa şi Arda Turan are probleme medicale

Diego Costa nu se poate opri din plîns pe banca de rezerve. E posibil să piardă şi finala Ligii Campionilor

costa

Min. 15: Pierdere mare pentru Atletico Madrid. Diego Costa iese accidentat, intră Adrian Lopez

ddd

Min.11: Au trecut 10 minute de joc fără emoţii 

Min. 4: Început echilibrat de meci! Presiunea este imensă pe ambele echipe

A început meciul!

Atmosferă extraordinară în startul meciului pe Camp Nou: 

1

UPDATE 18:55 / Mai sunt cîteva momente pînă începe finala campionatului. Se joacă cu trofeu pe masă:

finala

UPDATE 18:41 / Ambele formule pregătite de antrenori sînt ofensive:

11

 

22

 

Rezerve de valoare pentru ambele echipe:

rez

UPDATE 18:35 / A rămas mai puţin de o jumătate de oră pînă la startul meciului şi tribunele încep să se populeze:

barcelonaaa

UPDATE 18:10 / Autocarul Barcelonei a fost aşteptat de mii de suporteri la stadion. Atmosfera a fost incendiară la sosirea catalanilor la stadion:

dsdsadasda

UPDATE 18:00 / Echipele de start la Barcelona – Atletico Madrid. Xaxi şi Neymar sînt rezerve

barca

marca

UPDATE 17:11 / Efectul Simeone! 10 TITULARI ai lui Atletico Madrid din meciurile acestui sezon se regăseau în echipă şi la începutul anului 2012, cînd a Atletico a fost la doar 4 puncte de retrogradare şi momentul în care clubul a fost preluat de argentinianul Diego Simeone de la Gregorio Manzano.

Primul meci al lui Simeone la Atletico Madrid a avut loc pe 7 ianuarie 2011 cu Malaga, scor 0-0. Atunci au fost pe teren: Courtois, Juanfran, Filipe Luis, Godin, Tiago, Arda Turan  şi Adrian. Pe banca de rezerve au fost Koke, Mario Suarez  şi Miranda. Singurii jucători din primul 11 care nu se aflau atunci în echipă erau Diego Costa şi David Villa. 

Diego Simeone a reuşit cu aceeaşi jucători să ducă echipa de pe locurile din subsolul clasamentului în elita fotbalului european, Atletico avînd şansa să cîştige titlul şi Liga Campionilor.

Atletico pe 7 ianuarie 2012, cu Malaga: Courtois – Juanfran, Perea, Godin, Filipe Luis – Alvaro Dominguez, Tiago, Diego, Gabi – Salvio (Arda Turan), Falcao (Adrian)
Rezerve: Sergio Asenjo, Antonio Lopez, Mario Suarez, Koke, Miranda

Atletico azi: Courtois – Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis – Koke, Tiago, Gabi, Arda Turan – Diego Costa, David Villa

7181_1

UPDATE 16:41 / Astăzi se împlineşte un an de cînd Atletico Madrid cîştiga Cupa Spaniei în faţa lui Real Madrid chiar pe Bernabeu. Întîmplarea face să joace acum contra Barcelonei pentru titlul, tot pe terenul adversarei.

UPDATE 15:42 / Diego Simeone poate scrie istorie în campionatul spaniol. Argentinianul poate fi doar al 3-lea om care să cîştige Primera Division atît ca jucător cît şi ca antrenor. 

Pînă acum au reuşit această performanţă doar Marcel Domingo şi Luis Aragones. Cei doi au fost legende ale clubului Atletico Madrid. 

UPDATE 14:33 / Thibaut Courtois este omul cel mai important pentru Atletico Madrid în această seară pe Camp Nou. Portarul belgian a fost un zid pentru catalani, în ultimele 5 meciuri a încasat doar 2 goluri marcate de acelaşi jucător: Neymar.

În plus, Courtois este portarul cu cele mai puţine goluri încasate în meciurile din deplasare. Belgianul a încasat 15 goluri în cele 18 meciuri jucate de Atletico Madrid pe teren străin în acest sezon.  

Thibaut-Courtois-131212

UPDATE 14:00 / Echipa lui Gerardo Martino este favorită la casele de pariuri, chiar dacă nu a mai învins-o pe Atletico Madrid în ultimele 5 meciuri. 

Barca are cota 1,90 la victorie, egalul are cota 3,90 şi o victorie a lui Atletico Madrid are cota 4,75.

Cele mai probabile rezultate conform bookmakerilor sunt 1-1 şi 1-0, ambele au cota 6,75. 

UPDATE 13:15  / Barcelona se pregăteşte de petrecere! Spaniolii scriu că în această dimineaţă au fost făcute ultimele teste la artificiile care ar trebui să lumineze cerul oraşului dacă echipa va învinge şi va cîştiga titlul.
P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

fffffff

UPDATE 12:14 /Spaniolii de la sport.es au dat echipele probabile pentru meciul de diseară. Atletico Madrid va juca în atac atît cu Diego Costa, cît şi cu David Villa. La Barcelona surprinde absenţa lui Neymar.

echipe

UPDATE 17.05.2014 11:30/ ZIUA Z a sosit în Primera Division! Echipa lui Simeone va juca în această seară de la ora 19:00 “finala” campionatului cu Barcelona, meci în care are nevoie cel puţin de un rezultat de egalitate. Sîmbăta viitoare, Atletico va juca finala Ligii Campionilor împotriva lui Real Madrid în Lisabona pe Estadio Da Luz.

Antrenorul Diego Simeone a declarat că în acest moment gîndul echipei e doar la meciul cu Barca: “Nu ne gîndim la Champions League, ne concentrăm doar la partida cu Barcelona. Trăim în prezent, în realitatea de zi cu zi, iar această partidă e una complicată şi dură pentru noi. Mergem la Barcelona cu dorinţa de a cîştiga titlul. Munca depusă de grup a fost enormă şi am ajuns să ne luptăm cu trofeul pe masă în ultima etapă.Nu a fost nevoie să folosesc vreo tactică anume pentru a-mi motiva elevii. Meciul în sine este o adevărată motivaţie pentru ei” a declarat “Cholo” Simeone.

Argentinianul a subliniat că psihicul va fi un factor important:“Barcelona joacă bine indiferent de sistemul pe care îl foloseşte. Trebuie să ne apărăm foarte bine ca să îi atacăm. Fiecare echipă îşi alege tactica în funcţie de jucătorii pe care îi are. Noi avem un stil diferit faţă de ei, dar asta nu înseamnă că nu vom ataca. Psihicul va fi crucial şi va determina cursul pe care îl va lua jocul” a completat Simeone.

 

UPDATE 16.05.2014 17:38 / Jucătorii Barcelonei sînt foarte relaxaţi înaintea marelui meci, lucru care se vede şi la antrenamente. Dani Alves s-a ocupat cu buna dispoziţie la ultima şedinţă de pregărire, dansînd haios lîngă compatriotul Neymar.

VIDEO

http://youtu.be/Qw1rojyMe2A

***********************************************************************************

UPDATE 16.05.2014 16:00 / Veste excelentă pentru fanii lui Atletico! Antrenorul Diego Simeone a declarat că cel mai important om din atacul madrilenilor, Diego Costa, va fi titular cu Barcelona.

“Diego Costa este bine. S-a antrenat normal, nu are nicio problemă şi va fi titular cu Barcelona. Nu cred că soarta meciului se va decide devreme, dar mă aştept ca Barcelona să înceapă în forţă. Cred că vom vedea cea mai bună Barcelona din ultimele săptămîni. Au o echipă extraordinară şi joacă acasă. Ştim la ce să ne aşteptăm, ştim care ne sînt punctele forte, dar şi cele slabe. Trebuie să jucăm extraordinar” a declarat Simeone într-o conferinţă de presă.

*************************************************************************************

UPDATE 16.05.2014 12:23 / Fanii Barcelonei pregătesc o coregrafie impresionantă la “finala” campionatului de sîmbătă cu Atletico Madrid. Conform spaniolilor de la sport.es, catalanii vor forma înainte de startul meciului, un mozaic imens realizat din 100.000 de cartonaşe care vor forma steagul catalan, cu inscripţia “Noi sîntem Barcelona!”. Meciul va începe sîmbătă de la ora 19, Barcelona are nevoie de victorie pentru a cîştiga titlul, un egal sau o înfrîngere trimite trofeul la Atletico Madrid. 

111

 

**********************************************************************************************

Campioana Spaniei se va decide într-un meci direct între Barcelona şi Atletico Madrid, partidă care ţine toată Spania cu sufletul la gură.

Favorită este FC Barcelona, care are terenul de partea ei, însă Atletico a avut un sezon excelent, eliminînd formaţia lui Leo Messi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Aşadar, este foarte greu de pronosticat o cîştigătoare.

Ce ştim cu siguranţă este că vom avea un meci echilibrat, în care madrilenii se vor mulţumi şi cu un egal, aşa că formaţia gazdă va avea o posesie mai bună.

Bookmakerii nu le dau prea multe şanse celor de la Atletico, oferind cota 4,50 pentru un succes al acestora. Egalul este cotat cu 3,30, în timp ce o victorie a Barcelonei primeşte cota 1,83.

Pentru cîştigarea campionatului, Barcelona are tot 1,83, cît are şi pentru victorie în meciul de sîmbătă. Atletico Madrid îţi dublează banii dacă se impune.

COTELE PENTRU CÎŞTIGAREA CAMPIONATULUI

Barcelona – 1,83
Atletico Madrid – 2,00

Tags: