Fotbal international

Video. Barca a regăsit drumul victoriei la Eibar . Florin Andone, încă un eşec!

Liderul din Primera Division, FC Barcelona a reuşit, după două remize consecutive, să obţină victoria în deplasarea de la Eibar.
17.02.2018 | 14:10
Video Barca a regasit drumul victoriei la Eibar  Florin Andone inca un esec
ADVERTISEMENT

UPDATE: Florin Andone a înregistrat un nou eşec, la Alaves, scor 1-0 pentru gazde şi Deportivo La Coruna se duce tot mai decis spre retrogradare.


UPDATE: Jordi Alba a risipit orice emoţie pentru catalani.


UPDATE: Din minutul 66 Eibar joacă în zece, după ce Orellana a văzut al doilea cartonaş galben.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Minutul 16 şi Luis Suarez reuşeşte deschiderea scorului pentru Barcelona.


UPDATE: Iată echipa de start a Barcelonei pentru meciul de la Eibar: Ter Stegen –  S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba –  Rakitic, Busquets, Paulinho –  Iniesta; Messi y Luis Suárez. Nu joacă brazilianul Coutinho.


Catalanii vin la meciul de la Eibar după două remize consecutive, 1-1 în derby-ul cu Espanyol Barcelona şi 0-0 pe Camp Nou cu Getafe, şi fără Thomas Vermaelen, Denis Suarez, Paco Alcacer şi Andre Gomes.

ADVERTISEMENT

Barcelona nu îşi permite să mai piardă puncte în Primera Division, deoarece Atletico Madrid s-a apropiat ameninţător la doar şapte puncte. Elevii lui Diego Simeone vor juca duminică, pe teren propriu, cu Athletic Bilbao.

Primera Division LIVE STREAM. Andone şi La Coruna, meci important cu Alaves

Primera Division LIVE STREAM. După victoria din Champions League cu Paris Saint-Germain, Real Madrid se deplasează duminică, pe Estadio Benito Villamarin, pentru meciul cu Betis Sevilla, formaţie care luptă pentru un loc de Europa League.

ADVERTISEMENT

Primera Division LIVE STREAM. Florin Andone şi Deportivo La Coruna au un meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Galicienii se vor deplasa, sâmbătă, la Vitoria, pentru meciul cu Deportivo Alaves.

VEZI AICI GOLURILE

 

Tags: