Pariuri sportive

VIDEO / Cordoba-Real 1-2! Bară Andone! Ronaldo, ROŞU!

UPDATE 18:55/ Florin Andone a vorbit după meci despre înfrîngerea la limită cu Real Madrid: "E normal să fim frustraţi, meritam să luăm măcar un punct. Echipa creşte şi asta e bine.  Nu...
24.01.2015 | 18:10
VIDEO  CordobaReal 12 Bara Andone Ronaldo ROSU
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:55/ Florin Andone a vorbit după meci despre înfrîngerea la limită cu Real Madrid: “E normal să fim frustraţi, meritam să luăm măcar un punct. Echipa creşte şi asta e bine.  Nu am văzut faza cu Ronaldo, eram pe bancă atunci”, a declarat Andone. 

FINAL DE MECI! Real Madrid se chinuie la Cordoba şi cîştigă pînă la urmă cu 2-1. Florin Andone a avut o bară la scorul de 1-1. Cristiano Ronaldo a fost eliminat pe final de meci şi a avut un gest jignitor pentru emblema FIFA de pe tricoul Realului în momentul eliminării.

ADVERTISEMENT

GOOOOOL REAL MADRID! Bale marchează din penalty

Loading the player…

Min. 87: PENALTY pentru REAL! Cantabria face henţ, vede al doilea galben şi e eliminat!

Min. 82: Ronaldo este eliminat după ce a lovit un adversar. Ronaldo lovise şi cu cîteva minute mai devreme (foto jos), dar atunci nu a văzut arbitrul.

Loading the player…
Loading the player…

 

rr

 

Loading the player…

Min. 80: Andone a fost schimbat în minutul 80. E aplaudat de tot stadionul

Min. 68: INCREDIBIL! Florin Andone trimite în bară un lob care l-a depăşit pe Casillas

http://youtu.be/sxYTVx2Xj6Q

Min. 63: Real Madrid domină steril în debutul reprizei secunde, fără ocazii de gol pînă acum

START ÎN REPRIZA SECUNDĂ! 

Min. 45: Pauză la Cordoba! 1-1 e un rezultat surpriză. Real Madrid pare amorţită în deplasarea de la Cordoba, însă mai are 45 de minute la dispoziţie pentru a obţine victoria. Florin Andone a fost bine blocat de fundaşii “galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Min. 28: GOOOOOOOL REAL MADRID! Benzema egalează cu un şut din 3 metri şi “galacticii” revin la controlul meciului

Loading the player…

Min. 18: Bebe trage puţin pe lîngă poartă şi Cordoba rămîne periculoasă. Real, fără ocazii mari pînă acum

ADVERTISEMENT

Min. 2: GOOOOOOL Cordoba! Ghilas înscrie în minutul 3 

Loading the player…

Min. 1: PENALTY pentru Cordoba! Ramos face henţ în careu

START DE MECI

UPDATE 17:00 / Cele două echipe sînt pe teren. Se ţine un moment de reculegere pentru o legendă a clubului Cordoba

djoko

UPDATE 16:00 / A mai rămas o oră pînă la startul meciului dintre Cordoba şi Real Madrid. Florin Andone este titular la gazde, iar oaspeţii joacă cu cea mai bună echipă:

ADVERTISEMENT

cordoba

Echipa lui Ancelotti nu a început grozav anul 2015, fiind învinsă de Valencia în campionat şi eliminată de rivala Atletico încă din optimile Cupei Regelui. Partida va începe la ora 17:00 şi va putea fi urmărită în format LIVESCORE pe FANATIK.RO.

Cu toate acestea, „galacticii” sînt mai hotărîţi ca niciodată să obţină titlul în Primera Division. Atacul, cu vîrfurile de lance Bale, Benzema şi Cristiano, merge ca un metronom, aşa cum s-a văzut şi etapa trecută la Getafe. Pariorii se întreabă doar care va fi diferenţa de scor. Cordoba a obţinut o singură victorie pe teren propriu în La Liga, 2-0 cu Granada la începutul anului şi singura şansă a gazdelor rămîne contraatacul. Real Madrid va domina însă copios jocul şi ne aşteptăm la o victorie la scor a elevilor lui Ancelotti.

1,45 e cota pentru „H2”

ADVERTISEMENT
Tags: