Life

Primii artiști anunțați la Neversea 2021. Black Eyed Peas și Tyga, printre numele celebre

03.02.2021 | 17:21
Primii artisti anuntati la Neversea 2021 Black Eyed Peas si Tyga printre numele celebre
ADVERTISEMENT

S-a aflat care sunt primii artiști care vor concentra la îndrăgitul festival Neversea, programat să se desfășoare între 8 și 11 iulie 2021. Printre zecile de nume celebre se află Tyga și trupa Black Eyed Peas. 

Festivalul este așteptat cu sufletul la gură de sute de mii de tineri, mai ales că ediția din 2020 nu s-a putut defășura din cauza pandemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Organizatorii speră ca cea de-a patra ediție să nu fie amânată din nou, asigurând că totul se va desfășura în condiții de maximă siguranță, anunță libertatea.ro.

Primii artiști anunțați la Neversea 2021. Black Eyed Peas și Tyga, printre numele celebre

Neversea este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an, după ce în 2020 nu a putut avea loc din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, care a anulat sute de concerte și spectaole, provocând dificultăți pentru mulți artiști din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Festivalul este programat să aibă loc între 8 și 11 iulie 2021 pe plaja din Constanța, ca în fiecare an, dacă restricțiile nu vor da peste cap și această ediție. Sunt așteptați sute de mii de tineri români și de peste hotare, dornici să se distreze alături de marile nume ale muzicii electronice, pop și dance.

Primii artiști confirmați la Neversea 2021 sunt Tyga și formația Black Eyed Peas, alături de Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart, care au mai urcat și în trecut pe scena din Constanța.

ADVERTISEMENT

Alte nume confirmate sunt Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap, Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Cum se va desfășura Neversea anul acesta

Organizatorii festivalului au dat asigurări că totul se va desfășura în condiții de maximă siguranță și că vor respecta toate restricțiile impuse de autorități. În intervalul 8-11 iulie, tinerii se vor putea bucura de patru zile și patru nopți pe rimurile muzicii preferate.

ADVERTISEMENT

„Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a declarat directorul de Comunicare al festivalului, Edy Chereji, scrie  replicaonline.ro.

Din fericire, cei cre și-au achiziționat bilete pentru ediția din 2020 le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul la una dintre următoarele trei ediții ale festivalului. Prețurile biletelor și abonamentelor din acest an sunt următoarele, potrivit sursei citate mai sus:

  • General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe
  • General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe  VIP
  • Freedom Passport – 210 euro + taxe
ADVERTISEMENT