Fotbal intern

Primul jucător care a plecat de la CFR Cluj! Decizia luată de Edi Iordănescu pentru un post-cheie. Update exclusiv

05.01.2021 | 12:52
Primul jucator care a plecat de la CFR Cluj Decizia luata de Edi Iordanescu pentru un postcheie Update exclusiv
Primii doi jucători care pleacă de la CFR Cluj! Decizia luată de Edi Iordănescu pentru un post-cheie (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a intrat în vacanţă, una scurtă, după derby-ul cu U Craiova, însă oficialii campioanei României pregătesc strategia pentru mercato. FANATIK a aflat cine sunt primii doi jucătorii care vor pleca de la formaţia din Gruia, dar şi decizia luată de Edi Iordănescu pentru unul dintre posturile cheie.

Obişnuită cu prima poziţie în clasament, CFR Cluj a terminat turul sezonului 2020-2021 pe locul 3, la trei puncte în spatele liderului FCSB. Conducătorii campioanei României au pus pe hârtie strategia pentru perioada de transferuri din iarnă, iar doi fotbalişti se află deja pe lista plecărilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE. 5 ianuarie, ora 12:52. Ivica Zunic s-a despărțit de CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat la finalul anului trecut. Fundașul, căruia nu i s-a mai prelungit contractul, este primul jucător de care se desparte campioana în această pauză competițională.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 24 decembrie, ora 18:25.

FANATIK a aflat că Ivica Zunic şi Jakub Vojtus sunt primii doi jucători care vor pleca de la CFR Cluj în această iarnă. Ambii au venit la campioana României în prima parte a sezonului 2020-2021 şi nu au reuşit să se impună.

ADVERTISEMENT

Primii doi jucători care pleacă de la CFR Cluj. Zunic, aventură scurtă în Gruia

Din informaţiile FANATIK, Ivica Zunic, fotbalist adus la insistenţele lui Dan Petrescu, avea contract până în luna ianuarie, cu o clauză prin care se putea negocia prelungirea acordului. Fundaşul central de 32 de ani nu a convins şi va pleca din Gruia după puţin peste o lună petrecută în lotul ardelenilor. Fotbalistul a semnat cu CFR Cluj în noiembrie şi a jucat două pentru meciuri până în prezent.

Jakub Vojtus este al doilea fotbalist de pe lista plecărilor din această iarnă. Atacantul de 27 de ani a jucat zece meciuri pentru CFR Cluj în actualul sezon, fără să reuşească să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Fotbalistul transferat de la Academica Clinceni în vară a oferit două pase decisive colegilor, ultima venind în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Ivica Zunic
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Jakub Vojtus

Decizia lui Edi Iordănescu în privinţa postului de fundaş central

Chiar dacă CFR Cluj va rămâne cu un fundaş central mai puţin, după plecarea lui Ivica Zunic, FANATIK a aflat că Edi Iordănescu nu a cerut aducerea unui fotbalist pe acest post. Antrenorul campioanei României se bazează pe Andrei Burcă, Vinicius, Mike Cestor, Syam Ben Youssef şi Denis Ciobotariu pentru postul de fundaş central.

ADVERTISEMENT

Dintre cei cinci fundaşi centrali, Mike Cestor nu va putea să fie folosit prea devreme. Fotbalistul de 28 de ani a suferit o ruptură de tendon ahilean și va lipsi cel puțin șase luni de zile, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

CFR Cluj, dispusă să-l vândă pe Billel Omrani

FANATIK a anunţat care este situaţia lui Billel Omrani, fotbalist care nu a mai marcat de un an pentru CFR Cluj. Atacantul francez intră în ultimele şase luni de contract şi are cerinţe considerate a fi exagerate de câtre oficialii formaţiei din Gruia.

Conducătorii lui CFR Cluj sunt dispuşi să-l vândă pe Billel Omrani, iar preţul cerut este în jur de 500.000 de euro. În prima parte a sezonului, atacantul de 27 de ani a fost măcinat de accidentări, motiv pentru care nu a mai jucat de pe 29 octombrie.

ADVERTISEMENT