Life

Primii finalişti Românii au talent 2022. Surpriză! Cine a fost eliminat în semifinală. Update

Cine sunt primii finaliști ai emisiunii Românii au talent 2022. Vineri, 13 mai, a avut loc prima semifinală a sezonului 12 a show-ului de la Pro TV, iar telespectatorii au decis.
14.05.2022 | 00:20
Primii finalisti Romanii au talent 2022 Surpriza Cine a fost eliminat in semifinala Update
Lista finaliști Românii au talent. Foto: colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT
13-05-2022
21:48

Cine a fost eliminarea surpriză de la Românii au talent

Marea surpriză de la Românii au talent a fost eliminarea Alexandrei Croitoru, concurenta care a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur. Aceasta a impresionat cu povestea sa de viață, dar nu a fost votată de public.

De asemenea, o altă surpriză a mai fost și eliminarea lui DJ Hugo, acesta fiind apreciat de jurați, dar și de spectatorii care l-au aplaudat în timpul momentului. 

Totuși, concurenții eliminați mai au o șansă, un wild card primit de la jurați, care îi poate salva și trimite în finală.

13-05-2022
21:30

Cine sunt finaliștii de la Românii au talent

Lista primilor finaliști de la Românii au talent este următoarea: Martina Meora, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. 

De asemenea, au fost propuși și doi concurenți pentru premiul de popularitate. „Am identificat două momente pentru premiul de originalitate. Prima e DJ Hugo. A venit cu o nouă abordare. Cea de-a două este Alex”, a spus Andi Moisescu.

 

Două săptămâni ne mai despart de finala emisiunii Românii au talent 2022. Vineri, 13 mai, a avut loc prima semifinală din acest sezon, în cadrul căreia am aflat numele primilor cinci finaliști care au o șansă la a câștiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Cine sunt primii finaliști de la Românii au talent, sezonul 12

Vineri, au fost aleși primii finaliști de la Românii au talent, iar FANATIK anunță numele concurenților în timp real, imediat cum acestea sunt dezvăluite de prezentatorii show-ului, Pavel Bartoș și Smiley.

ADVERTISEMENT

În total, 12 concurenți au avut șansa de a impresiona publicul, telespectatorii fiind cei care trimit concurenții în finală.

Concurenții au vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre gândurile lor înainte de prima semifinală a emisiunii, care se va desfășura live. Citește AICI ce au spus!

ADVERTISEMENT

Totuși, doar cinci dintre aceștia au putut trece mai departe, cu o șansă în plus la a câștiga marele premiu pus în joc.

Cei care au urcat pe scenă în această seară sunt Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Alex Dowis și Raisa Radu.

ADVERTISEMENT


Fosta concurentă Ana Maria Pantaze a urcat și ea pe scenă în această seară. Aceasta a câștigat sezonul precedent al show-ului, după ce a impresionat nu numai cu talentul său, dar și cu o poveste de viață extraordinară.

Când are loc marea finală de la Românii au talent, sezonul 12

Marea finală de la Românii au talent are loc pe 27 mai. În cea de-a doua semifinală Românii au talent din 20 mai vor mai fi aleși alți cinci concurenți care vor ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

În confruntarea finală din 27 mai va fi prezent și un concurent care primește de la jurați un wild card, la finalul celei de-a doua semifinale.

Sunt 11 concurenți care vor da tot ce pot pe scenă pentru a cuceri publicul și premiul cel mare, de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent.

Câți bani primește câștigătorul Românii au talent

Persoana care va deveni câștigătoarea acestui sezon al celebrei emisiunii va pleca acasă cu 120.000 de euro, primiți sub forma unui cec. Aceasta este valoarea premiului pus în joc în acest an și pentru care se luptă cei 24 de semifinaliști.

ADVERTISEMENT