Fotbal intern

Primii “tricolori” au ajuns la Mogoșoaia! Optimism în cadrul lotului la reunire: “Forța grupului ne va duce la turneul final”

10.11.2019 | 14:46
Primii tricolori au ajuns la Mogosoaia Optimism in cadrul lotului la reunire Forta grupului ne va duce la turneul final
ADVERTISEMENT

O parte dintre jucătorii convocați de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia și Spania a ajuns la Mogoșoaia. Primul antrenament se va desfășura la ora 18:30, iar la reunire, Alex Mitriță și Alin Toșca au declarat că duelurile decisive pentru calificarea la Campionatul European din 2020 vor fi abordate cu încredere, iar forța grupului va fi decisivă în obținerea biletelor pentru turneul final.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,71 este cota pentru “Ambele marchează” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Prima reacție a “tricolorilor” după reunire

Alex Mitriță și Alin Toșca au fost primii jucători care au oferit reacții de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Mijlocașul ofensiv, care s-a pregătit în ultimele zile cu Universitatea Craiova, după ce echipa sa a fost eliminată din play-off-urile MLS, a declarat că starea de spirit înaintea meciurilor cu Suedia și Spania este pozitivă, iar șansele de calificare încă sunt reale: “Suntem motivați să dăm totul pentru calificare. Sunt sigur că forța grupului ne va duce la turneul final. Vrem să jucăm la EURO în fața propriilor suporteri“.

Alin Toșca, integralist sâmbătă seară în meciul dintre Gaziantep Gazisehir și Galatasaray, le promite fanilor că există o motivaţie uriașă de obține calificarea la Campionatul European: “Vom face tot posibilul pentru a ne califica. Le promitem fanilor că vom evolua cu ambiție pentru a ne atinge obiectivul“.

ADVERTISEMENT

Primul antrenament are loc duminică

Primul antrenament susținut de jucătorii primei reprezentative va avea loc duminică, de la ora 18:30, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Dintre cei 25 de jucători convocați de Cosmin Contra, Florin Andone este singurul care nu va ajunge pentru dubla cu Suedia și Spania. Atacantul s-a accidentat în partida dintre Gaziantep Gazisehir și Galatasaray, iar verdicul medicilor a fost leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept.

Primul joc decisiv pentru calificarea la Campionatul European din 2020 are loc vineri, 15 noiembrie, împotriva reprezentativei Suediei. Duelul are loc pe Arena Națională de la ora 21:45 și există șanse mari să se dispute cu casa închisă. Ultimul meci din această campanie este programat în Spania, la Madrid, pe 18 noiembrie de la ora 21:45. Pentru a obține calificarea la EURO, România are nevoie de patru puncte din această dublă.

ADVERTISEMENT