Sport

Primire de gală pentru Jose Mourinho la AS Roma. A fost adus chiar de patronul echipei. Video

Jose Mourinho a fost primit ca un adevărat star în capitala Italiei. O mulțime de fani au așteptat nerăbdători sosirea avionului pilotat chiar de patronul clubului.
02.07.2021 | 17:49
Primire de gala pentru Jose Mourinho la AS Roma A fost adus chiar de patronul echipei Video
ADVERTISEMENT

Deși nu traversează cel mai bun moment al carierei, Jose Mourinho se bucură de susținerea totală a fanilor Romei. Stau mărturie imaginile surprinse chiar în momentul în care tehnicianul portughez a ajuns în capitala Italiei pentru a-și începe oficial mandatul la noua sa echipă.

Sute de oameni s-au înghesuit, joi dimineață, pe Aeroportul Ciampino, în așteptarea avionului pilotat chiar de Dan Friedkin, nimeni altul decât patronul american al clubului. Primul antrenament va avea, însă, loc abia după cinci zile de izolare.

ADVERTISEMENT

În sezonul viitor, capitolinii speră ca „Mou” să repete performanțele istorice din perioada 2008-2010. Sub comanda sa, Inter Milano reușea atunci să cucerească titlul în Serie A, Cupa Italiei și Liga Campionilor.

Jose Mourinho a fost primit ca un rege la AS Roma

Da, fani ai Romei, ne vedem curând“, a transmis Jose Mourinho, prin intermediul unui videoclip publicat pe contul său de Twitter. A fost de ajuns ca sutele de suporteri ai clubului să ia cu asalt Aeroportul Ciampino din Roma, joi, la ore amiezii, în așteptarea lui.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Sky.it, avionul care l-a adus în capitala Italiei a fost pilotat chiar de patronul lui AS Roma, americanul Dan Friedkin. Conform regulilor din Peninsulă, „The Special One” va fi nevoit să-și petreacă următoarele cinci zile în izolare.

Asta nu-l împiedică, totuși, să-și contureze lotul pentru noul sezon. Cunoscut pentru mutările dezvăluite de-a lungul timpului, printre care și cea a lui Neymar la PSG, în 2017, jurnalistul Fabrizio Romano susține că Rui Patricio și Granit Xhaka sunt în negocieri avansate și este doar o chestiune de timp până vor ajunge sub comanda tehnicianului de 58 de ani.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai are contract cu Manchester United până în vara anului viitor, nici Edison Cavani nu ar refuza să evolueze pe Stadio Olimpico din Roma. Mai trebuie doar ca oficialii celor două cluburi să se pună de acord asupra sumei de transfer.

Francesco Totti, încântat de numirea lui Mourinho la AS Roma

Nu doar fanii au salutat decizia patronului de a-l numi pe Jose Mourinho pe banca tehnică a capitolinilor. În ciuda mandatului mai puțin reușit la Tottenham Hotspur, Francesco Totti e convins că portughezul îi va reda echipei gloria de altădată.

ADVERTISEMENT

Avem acum cel mai bun antrenor din lume. Mi-ar fi plăcut să mă antreneze”, a transmis fostul căpitan al Romei, prin intermediul rețelelor de socializare. Un astfel de mesaj nu putea rămâne, însă, fără ecou.

„Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, Fransco. Îmi pare rău că am ajuns cu patru ani mai târziu. Ar fi fost o mare plăcere să te antrenez”, i-a transmis „Mou”.

ADVERTISEMENT