Fotbal international

Primire de gală pentru Răzvan Lucescu! Zeci de mii de fani au ieșit pe străzi. Video+foto

13.05.2018 | 14:36
Răzvan Lucescu și jucătorii echipei PAOK Salonic au avut parte de o primire de gală după câștigarea Cupei Greciei

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a avut parte de o primire de gală la revenirea în oraș, după câștigarea Cupei Greciei. Zeci de mii de fani au fost prezenți sâmbătă noapte la aeroportul Makedonia pentru a-i întâmpina pe jucătorii care au adus a doua Cupă a Greciei consecutiv.

Primul care i-a întâmpinat pe jucători a fost Ivan Savvidis, proprietarul și președintele clubului, suspendat trei ani după ce a pătruns înarmat pe teren, la sfârșitul meciului de campionat cu AEK Atena. Jucătorii i-au scandat numele și l-au luat pe brațe pe Savvidis, aruncându-l apoi în aer.

Primire de gală pentru Răzvan Lucescu: ”A fost noapte albă”

Fanii i-au făcut o primire de gală lui Răzvan Lucescu, care a plecat împreună cu restul echipei într-un autocar descoperit. Parada a continuat până în centrul orașului Salonic, acolo unde suporterii au scandat: ”Cupa e a noastră” și ”Noi suntem campionii”.

Presa elenă a scris că nimeni nu a dormit la Salonic în noaptea de sâmbătă: ”A fost o noapte albă”. Petrecerea cu trompete, tobe, torțe, fumigene și cântece a continuat până în zorii zilei.

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat sâmbătă pentru a şasea oară, a doua oară consecutiv, Cupa Greciei, învingând în finală, pe Stadionul Olimpic din Atena, echipa AEK, scor 2-0.

La finalul meciului, jucătorii echipei şi Răzvan Lucescu au sărbătorit trofeul într-un mod inedit. Aceştia s-au pus pe faţă măşti cu chipul lui Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care a primit o interdicţie de trei ani pe satdioanele din Grecia, după ce a intrat înarmat pe teren, la meciul cu AEK Atena din campionat.

Jurnaliştii de la  sdna.gr susţin că Răzvan Lucescu şi Fernando Varela au făcut semne obscene spre banca de rezerve a celor de la AEK Atena. Antrenorul român şi-ar fi dus mâna spre pantaloni şi i-a sugerat lui Monolo Jimenez, antrenorul campioanei Greciei, că nu are bărbăţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri