Fotbal international

Primire de vis pentru Şumudică în vestiarul lui Al Shabab! Galerie foto

06.07.2018 | 12:32
Primire de vis pentru Şumudică în vestiarul lui Al Shabab. Românul a avut parte şi de o surpriză dulce

Primire de vis pentru Marius Şumudică în vestiarul celor de la Al Shabab! Antrenorul român a fost imediat înconjurat cu mare atenţie de către viitorii săi elevi de la echipa din campionatul Arabiei Saudite. Surpriza şi mai mare a fost apariţia unui tort uriaş, din care s-au servit apoi toţi cei prezenţi.

După ce s-a despărţit de clubul Kayserispor din Superliga turcă, la capătul unui an în care a făcut ca emoţiile retrogradării să nu mai bântuie gruparea din localitate, ca în sezoanele anterioare, Marius Şumudică a avut ofertă concretă pentru a continua în acelaşi campionat. Însă un telefon primit din Arabia Saudită a schimbat complet planurile lui Şumi, care a acceptat pe loc oferta de la Al Shabab. 

Primire de vis pentru Şumudică în vestiarul lui Al Shabab. Găman şi Budescu, loviturile de mercato

Şumudică are ambiţii mari, ca întotdeauna. Vrea să ridice pe Al Shabab, de la un club de mijlocul clasamentului sau din a doua parte a ierarhiei, la o echipă care să se bată la podium şi pentru asta a cerut buget substanţial din partea conducerii clubului. Arabii par a avea încredere în promisiunile românului şi s-au molipsit de entuziasmul acestuia, aşa încât au decis să urmeze indicaţiile tehnicianului în privinţa întăriiri lotului.

Primire de vis pentru Şumudică în vestiarul lui Al Shabab. De cum a venit românul i-a pus la treabă pe jucători. Valerică Găman e obişnuit cu metodele lui de lucru
Primire de vis pentru Şumudică în vestiarul lui Al Shabab. De cum a venit românul i-a pus la treabă pe jucători

Şumudică a adus deja doi dintre jucătorii cu care a colaborat ani de zile, fundaşul Valerică Găman şi vedeta FCSB Costică Budescu, dar încearcă să facă acelaşi lucru şi cu Denis Alibec, pentru că este convins că acesta îşi va putea relansa cariera revenind lângă antrenorul cu care a reuşit cele mai bune performanţe. Deocamdată, lucrurile merg ca pe roate pentru Marius Şumudică la noul său club, dar încă nu a venit momentul adevărului, adică meciurile oficiale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri