Cele mai citite

VIDEO/ SHOW pentru Hagi. Primire incredibilă la Galata!

Finalul meciului! Galatasaray s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu Fenerbahce, într-o partidă cu 16 cartonaşe, din care două roşii....
06.04.2014 | 19:00
ADVERTISEMENT

Finalul meciului! Galatasaray s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu Fenerbahce, într-o partidă cu 16 cartonaşe, din care două roşii.

A început repriza secundă a meciului!

S-a terminat prima repriză! Galatasaray conduce cu 1-0 în derby-ul cu Fenerbahce.

Felipe Melo a avut o reacţie genială în momentul în care un jucător de la Fenerbahce a fost eliminat.

Loading the player…

Galata deschide scorul! Olandezul Sneijder a marcat în minutul 9.

A început meciul!

Hagi a avut parte de o primire unică la Istanbul! 50.000 de fani ai Galatei l-au aplaudat în picioare pe ”Rege” înainte de derbiul cu Fenerbahce. Pe stadion s-a auzit minute bune celebra strigare ”I love you, Hagi!”. Fostul jucător şi antrenor al Galatei a primit un trofeu înainte de derbiul Turciei. Hagi a făcut turul stadionului şi le-a mulţumit fanilor pentru primirea emoţionantă.

ADVERTISEMENT

Vezi video:

Loading the player…

Fanii Galatei au atacat autocarul lui Fener

autocar fener

Jucătorii lui Fener au trăit momente de spaimă la sosirea la stadionul Galatei. Ultraşii gazdelor au atacat cu pietre, însă nimeni nu a fost rănit. Un singur geam a fost spart.

Bătaie între fani

fani turci

Ultraşii au avut şi ei meciul lor. S-au luat la bătaie, ca la orice derbi. Fanii lui Fener au fost repede potoliţi de forţele de ordine, care i-au dispersat. Huliganii au atacat cu pietre şi cu tot ce au găsit în drumul spre arenei Galatei.

ADVERTISEMENT

Hagi le-a spus turcilor că e gata să revină în iarbă, ca antrenor. Presa de la Istanbul anunţă că ”Regele” e pe lista başkanilor pentru înlocuirea italianului Roberto Mancini. Turcii speculează şi prezenţa lui Ianis Hagi la Istanbul. Galata a făcut anul trecut o ofertă de transfer pentru Ianis, însă Hagi a spus pas. Puştiul ar putea ajunge însă din vară în echipa ”leilor”, asta dacă Gică Hagi va vi numit antrenor la Galata. Ar fi al treilea mandat al ”Regelui” pe banca celei mai titrate echipe din Turcia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri