Fotbal international

Primul “11” al lui Dan Petrescu pentru AS Roma – CFR Cluj! Sistem cu 5 fundaşi. Exclusiv

04.11.2020 | 23:59
Primul 11 al lui Dan Petrescu pentru AS Roma  CFR Cluj Sistem cu 5 fundasi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a plâns de problemele de lot înainte de confruntarea AS Roma – CFR Cluj din grupele Europa League, care se va disputa joi, de la 19:55. FANATIK a aflat primul “11” al lui SuperDan de pe Stadio Olimpico, antrenorul CFR-ului apelând la o formulă cu cinci fundaşi pe linia de fund.

Marea problemă a celor de la CFR Cluj este că echipa nu mai are niciun stoper valid. Într-o săptămână şi jumătate fundaşii centrali au căzut ca spicele. Cestor s-a accidentat grav cu FC Voluntari, Vinicius a ieşit rapid de pe teren cu Young Boys, iar la începutul săptămânii Andrei Burcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dan Petrescu este nevoit să improvizeze în defensivă şi, din informaţiile FANATIK, va apela la o formulă cu cinci fundaşi. “Bursucul” a pregătit sistemul 5-3-2 pentru meciul cu AS Roma, din etapa a treia din Europa League.

Echipa de start a lui Dan Petrescu pentru meciul cu AS Roma!

Primul “11” al lui CFR Cluj (5-3-2): Bălgrădean – Susic, Manea, Hoban, Ciobotariu, Camora – Păun, Djokovic, Deac – Debeljuh, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este liderul grupei după disputarea primelor două etape, la egalitate cu adversara de joi, ambele având câte patru puncte. Ardelenii s-au impus cu 2-0 la Sofia, împotriva lui ŢSKA, iar săptămâna trecută ardelenii au încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Young Boys Berna.

“Cred că numai un miracol ar face ca CFR să scoată ceva pozitiv”

Dan Petrescu s-a plâns înaintea meciului cu AS Roma de problemele de lot şi a spus că ar fi o minune ca CFR Cluj să obţină ceva din confruntarea de pe Stadio Olimpico, având în vedere numărul jucătorilor indisponibili:

ADVERTISEMENT

“E clar că Roma e favorită. Nu am zis-o eu, o spun faptele, Roma e favorită şi va fi până la final. Iar despre meci, cum să-l pregătim, dacă am avut când să ne antrenăm? Pentru că abia s-a terminat un meci şi avem şapte jucători absenţi.

Cum să pregătesc meciul? Nu am avut timp să îl pregătim cum voiam. Din păcate, nu am nici jucătorii care trebuie la dispoziţie, nu avem nici lot şi, sincer, e o perioadă foarte grea pentru mine şi pentru club. Greu găsesc soluţii pentru a face o echipă.

ADVERTISEMENT

Nu cred că la Roma există titulari şi rezerve. Au foarte mulţi jucători buni, au 21 de jucători care joacă la echipa naţională. Deci, nu văd de ce s-ar plânge antrenorul Fonseca, când noi abia reuşim să facem 3-4 jucători pe banca de rezerve. Nu au de ce să se plângă. Sunt clar favoriţi. Cred că numai un miracol ar face ca CFR să scoată ceva pozitiv mâine“, a spus Dan Petrescu.

  • 3 fundaşi centrali a pierdut Dan Petrescu în ultimele 10 zile
  • 4 puncte a adunat CFR Cluj în primele două etape 
ADVERTISEMENT