Sport

Primul 11 dezvăluit de Fanatik înainte de antrenamentul oficial e corect. Echipa de start a României cu Slovacia: Ianis Hagi, titular!

Edi Iordănescu pregătește schimbări pentru meciul decisiv cu Slovacia, unde Ianis Hagi va fi titular în premieră la acest turneu final, așa cum FANATIK anticipa.
Primul 11 dezvaluit de Fanatik inainte de antrenamentul oficial e corect Echipa de start a Romaniei cu Slovacia Ianis Hagi titular
Edi Iordănescu pregătește două schimbări pentru meciul cu Slovacia / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Echipa națională se află în fața unui moment așteptat de milioane de români, calificarea în optimile EURO. Selecționerul Edi Iordănescu tratează meciul cu Slovacia într-o manieră detaliată, fiind pregătit pentru a aduce calificarea.

UPDATE: Echipa de start a România, cea anunțată de FANATIK

Așa cum FANATIK a anunțat încă dinaintea antrenamentului oficial al naționalei României, Edi Iordănescu a făcut două schimbări în echipa de start pentru întâlnirea cu Slovacia, decisivă pentru calificarea în optimi la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Cele două schimbări vizează flancurile de atac, acolo unde locurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost luate de Ianis Hagi și Florinel Coman.

Echipa de start a României arată astfel: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – I. Hagi, R. Marin, Stanciu, Coman – Drăguș.

ADVERTISEMENT

Schimbările pregătite de Iordănescu

FANATIK a anunțat chiar înainte de antrenamentul oficial schimbările pregătite de selecționerul Iordănescu. Cristi Coste și Remus Răureanu au avut o intervenție în emisiunea FANATIK LA EURO, unde au spus prima echipă.

Sursele FANATIK confirmă acum ceea ce am anunțat ieri, unde Edi Iordănescu pregătește două schimbări: Ianis Hagi în locul lui Dennis Man, dar și Florinel Coman în locul lui Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României va alinia următoarea garnitură împotriva naționalei Slovaciei: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Ianis, R. Marin, Stanciu, Coman – Drăguș.

Cei doi i-au confirmat selecționerului la antrenamentul oficial faptul că merită să joace titulari cu Slovacia. Man și Mihăilă fac parte din planul tactic al lui Iordănescu, care îi odihnește pentru ultimele 30 de minute. În cazul în care tricolorii vor avea nevoie de gol.

ADVERTISEMENT

„Cred că vor fi minim două modificări în echipa de start. În principal, cred că se vor schimba benzile, cei doi wingeri. Mihăilă la stânga și Dennis Man la dreapta. Este foarte posibil să între Coman în stânga și Ianis Hagi la bandă dreapta“, spunea Cristi Coste, în exclusivitate, ieri.

Cum se califică echipa națională

Echipa națională a României are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificarea în optimile EURO. În cazul în care „tricolorii“ vor obține punctul, rezultatul din Belgia – Ucraina nu mai este important.

În cazul în care echipa națională a României pierde, este important rezultatul din cealaltă partidă, dacă Ucraina obține punct. În cazul în care Belgia va câștiga, iar România nu o va face, „tricolorii“ vor avansa de pe locul trei, în funcție de golaveraj.

De asemenea, în cazul în care echipa națională se califică de pe prima poziție, va înfrunta Slovenia. Dacă se va califica de pe locul doi, „tricolorii“ vor da piept cu Mbappe & Co., iar de pe poziția a treia vor înfrunta Spania.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024. 

ADVERTISEMENT