Fotbal intern

Cum va arăta Dinamo în primul meci al anului. Surprizele lui Rednic pentru partida cu Poli Iași

Cum va arata Dinamo in primul meci al anului Surprizele lui Rednic pentru partida cu Poli Iasi

Dinamo București revine în Liga 1 Betano, în partida jucată pe teren propriu în fața lui Poli Iași, în etapa a 22-a, prima după reluarea campionatului. Mircea Rednic va pregăti o formulă interesantă pentru partida contra moldovenilor, în care se vor regăsi numai trei dintre jucătorii care au început sezonul alături de trupa din Ștefan cel Mare. FANATIK vă prezintă echipa cu care „câinii” vor lua startul la meciul cu Poli Iași.

Astfel, între titularii lui Rednic în partida cu Poli Iași se vor număra doar trei dintre jucătorii care s-au aflat la începutul acestui sezon în echipa lui Dinamo. Aceștia sunt fundașul central Ricardo Grigore, mijlocașul ofensiv reprofilat în fundaș de bandă, Deian Sorescu și căpitanul Dan Nistor. Ultimul revine după o accidentare care l-a ținut mai mult timp pe bară. Nistor nu a mai jucat din partida cu CFR Cluj, atunci când a forțat și nu a avut o prestație tocmai reușită, fiind schimbat la pauză de Mircea Rednic.

Dan Nistor revine în primul 11 al lui Dinamo pentru meciul cu Poli Iași
Dan Nistor revine în primul 11 al lui Dinamo pentru meciul cu Poli Iași

Cum va arăta Dinamo în meciul cu Poli Iași

Pentru partida cu Poli Iași, Mircea Rednic îl va folosi titular și pe internaționalul lituanian Linas Klimavicius, care va face pereche în apărare cu Ricardo Grigore. De asemenea, după cum a și anunțat, Rednic îl va folosi în flancul stâng al apărării pe Naser Aliji, urmând ca Jordan Mustoe să fie favorit pentru titularizare în meciurile din deplasare.

La mijloc algerianul Rachid Ait-Atmane va face pereche cu fostul jucător al lui Oțelul Galați, Ioan Filip. Titular în atac va fi italianul Mattia Montini, în timp ce în spatele său linia de trei va fi formată din Simon Zenke, Dan Nistori și Reda Jaadi.

Linas Klimavicius ar putea debuta pentru Dinamo, în meciul cu Poli Iași

Primul 11 al lui Dinamo în meciul cu Poli Iași: McDermott – Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji – Ait-Atmane, Filip – Zenke, Nistor, Jaadi – Montini

Dinamo București va juca luni, 4 februarie, de la ora 20:00 în compania celor de la Poli Iași. Partida va putea fi urmărită în format live video pe FANATIK.