L-a SCOS DIN MINŢI pe Reghe: “Prea multe GREŞELI”

UPDATE / "Lucrul care mă deranjează cel mai tare este că am primit prea multe goluri. Goluri pe greşeli personale. Am pierdut mingea uşor. În prima repriză a pierdut Tănase... Mă deranjează...
14.01.2014 | 19:00
La SCOS DIN MINTI pe Reghe Prea multe GRESELI
ADVERTISEMENT

UPDATE / “Lucrul care mă deranjează cel mai tare este că am primit prea multe goluri. Goluri pe greşeli personale. Am pierdut mingea uşor. În prima repriză a pierdut Tănase… Mă deranjează şi că nu am ţinut de minge cum ar fi trebuit. Am improvizat destul de mult şi pentru că Gardoş este accidentat şi nu am vrut să riscăm ceva mai serios. Probabil nu va evolua nici cu Werder Bremen. Cu siguranţă la următoarele meciuri jucătorii vor avea altă atitudine. Mi-am dorit să jucăm cu Dinamo în Cupă pentru că Astra şi Petrolul joacă mai bine decît ei. Nu ştiu care este situaţia lui Tătăruşanu. Sper să joace bine cît timp mai rămîne la noi. Pe mine mă interesează cel mai mult să pregătesc echipa bine. Nu avem ce face, trebuie să jucăm, să ne revenim repede, pentru că pe 14 februarie avem primul meci oficial şi trebuie să fim pregătiţi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la DigiSport şi DolceSport.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

Steaua a început cum nu se poate mai prost anul 2014. În prima partidă de verificare a din presezon, roş-albaştrii au pierdut cu 5-1 împotriva lui FC Nurnberg, echipă care nu a cîştigat nici unul dintre cele 17 meciuri jucate în turul actualului sezon din Bundesliga! Scorul a fost identic cu cel cu care Steaua a pierdut în toamna lui 2012 în Liga Europa, împotriva lui Stuttgart. Singurele lucruri pozitive obţinute în urma acestui meci sînt debuturile în tricoul roş-albastru a lui Aldea şi Vîlceanu. La primul meci a fost şi Keşeru, însă atacantul adus de la Bastia a jucat extrem de modest.

“Nu e bine că am pierdut aşa, însă  vom avea evoluţii din ce în ce mai bune de la un meci la altul. Cel puţin aşa ne dorim. Pe teren s-a simţit o diferenţă. Nu a trecut nici măcar o săptămînă de cînd ne-am reunit şi asta contează. Începutul pregătirilor e criminal, e cea mai potrivită descriere”, a declarat Iasmin Latovlevici la finalul partidei pentru DigiSport.

ADVERTISEMENT

“Încep să mă cunosc cu băieţii. Din păcate, nu am început bine, dar asta şi din cauza faptului că s-a acumulat o oboseală după primele zile. Însă, sper, că va fi din ce în ce mai bin la următoarele meciuri. Să sperăm că toţi cei care am venit acum în iarnă, eu, Mutu, Alibec, vom da o notă mai bună campionatului românesc”, a declarat Claudiu Keşeru la DigiSport.

Livetext

min. 90 – meciul se termină.

min. 87 – Chipciu este eliminat după un gest nesportiv, chiar dacă se impunea doar un cartonaş galben.

ADVERTISEMENT

min. 84 – Angha duce scorul la 5-1 după un şut violent din careu.

min. 83 – Vîlceanu trimite un şut, mingea se duce însă puţin alături.

min. 78 – Aldea şi Răduţ ies, în locul lor fiind aruncaţi în luptă Vîlceanu şi Tîrnovan.

min. 75 – la faza imediat următoare mijlocaşul este schimbat cu Grădinaru.

min. 74 – Neagu marchează un gol superb cu un şut direct în vinclu. Este primul său gol pentru Steaua.

min. 70 – un jucător al gazdelor trage de la 70 de metri, dar Niţă este atent şi scoate de sub transversală.

ADVERTISEMENT

min. 67 – Gabi Iancu şutează din lovitură liberă pe poartă, dar portarul nemţilor respinge în corner.

min. 57 – scăpat singur cu Niţă, Robert Mak duce scorul la 4-0.

min. 46 – Reghecampf schimbă toată echipa. Intră Niţă – Neagu, Szukala, Aldea, Latovlevici – Pintilii, Răduţ – Chipciu, Stanicu, Iancu – Kapetanos.

min. 46 – meciul se reia.

min. 45+1 – pauză.

min. 39 – Drmici e lansat în careu de Ginczek şi îl execută pe Tătăruşanu cu un şut necruţător.

min. 30 – Prepeliţă ar fi putut marca după o bîlbîială în faţa porţii germane.

min. 18 – marcatorul primului gol, Kiyotake, îi pasează în faţa porţii goale lui Ginczek, iar acesta îndeplineşte o simplă formalitate.

min. 17 – Kiyotake trage puternic, pe jos, la colţul lung şi deschide scorul.

min. 14 – Drmici şutează de la 17 metri puţin pe lîngă poarta lui Tătăruşanu.

min. 7 – Drmici îl depăşeşte pe Tătăruşanu, însă şutul său e respins în corner de Varela.

min. 1 – Tănase trage cu pămîntul, portarul nemţilor respinge în faţă şi Keşeru trece pe lîngă gol.

min. 1 – începe meciul.

Claudiu Keşeru face parte din primul unsprezece pec are Laurenţiu Reghecampf îl va folosi în primul meci din 2014. Fostul atacant al celor de la Bastia va juca în spatele lui Piovaccari, acolo unde, de regulă, evolua Nicuşor Stanciu sau Gabi Iancu.

Primul unsprezece aliniat de Laurenţiu Reghecampf pentru partida din această seară: Tătăruşanu – G. Matei, Rîpă, Varela, Pîrvulescu – Prepeliţă, Bourceanu – Ad. Popa, Keşeru, Tănase – Piovaccari.

Nurnberg: Schafer – Pogatetz, Nilsson, Ginczek, Kiyotake, Hasebe, Frantz, Drmici, Plattenhardt, Hlousek, Chandler. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Steaua va disputa la ora 19:00 primul amical din 2014. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf este într-un stagiu de pregătire la Marbella (Spania). Campioana în excerciţiu a României va întîlni 5 formaţii în următoarele 9 zile: FC Nurnberg, Werder Bremen, FC Luzern, Union Berlin şi FC Baku. Steaua ar fi trebuit să o întîlnească şi pe Malaga, însă formaţia din Primera Division a anulat amicalul.

Prima partidă are loc astăzi, la ora 19:00. Steaua o va întîlni pe Nurnberg, ocupanta penultimului loc din Bundesliga. Formaţia din Germania este singura echipă din campionatele puternice ale Europei care n-a bifat nici o victorie în turul de campionat! De altfel, Nurnberg este echipa cu cele mai multe remize din Bundesliga, 11 la număr!

0 victorii, 11 remize şi 6 înfrîngeri este linia de clasament a lui Nurnberg. În cele 17 runde din Bundesliga, adversara Stelei a marcat 17 goluri şi a încasat 33!

Cum ar putea arăta primul ”11” al Stelei: (4-2-3-1) Tătăruşanu – Prepeliţă, Gardoş, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Keşeru, Tănase – Piovaccari.

STEAUA – FC Nurnberg – (14 ianuarie, ora 19:00, stadionul Marbella)
STEAUA – Werder Bremen – (16 ianuarie, ora 19:00, stadionul Algeciras
STEAUA – FC Luzern – (18 ianuarie, ora 19:00, stadionul San Pedro)
STEAUA – FC Union Berlin – (20 ianuarie, ora 19:00, stadionul Marbella
STEAUA – FC Baku – (22 ianuarie – ora 19:00, stadionul Marbella)

ADVERTISEMENT
Tags: