Sporturi

Primul antrenament al Biancăi Andreescu după accidentare: „Obiectivul este să fiu numărul unu mondial!”. Video

17.05.2020 | 15:14
Primul antrenament al Biancai Andreescu dupa accidentare Obiectivul este sa fiu numarul unu mondial Video
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a revenit la antrenament pentru prima dată după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor și a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați.

Bianca Andreescu a revenit la antrenamente după accidentare

Bianca Andreescu se pregătește să revină în forță, iar pauza produsă de pandemia de coronavirus și în tenis i-a fost benefică, pentru că a reușit să se refacă după accidentarea suferită în meciul cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT

Bianca a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care se antrenează pentru prima dată cu racheta în mână, spre fericirea fanilor jucătoarei din Canada, cu origini române.

„Obiectivul meu este să fiu numărul unu mondial!”

Bianca Andreescu a vorbit despre obiectivul său suprem în tenis și a mărturisit în cadrul emisiunii „Eurosport Tennis Legend” că obiectivul principal al ei este să ajungă numărul unu mondial.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce va fi în viitor, dar cu siguranță vă pot spune că voi da tot ce e mai bun din mine.

Nu-mi place să pierd și mă concentrez mult mai mult pe acest lucru, dar obiectivul principal rămâne să prind locul unu mondial și să câștig toate Grand Slam-urile”, a spus Bianca Andreescu.

ADVERTISEMENT

În perioada de pauză competițională, Bianca Andreescu dezvăluie că a început să realizeze negative muzicale, dar nu se implică și la cântat cu vocea, parte pe care o păstrează pentru cunoștințele sale „mai talentate”.

„Am început să creez negative, dar las cântatul prietenilor mei mai talentați. Tot ce fac are o tentă de R&B sau rap, acestea fiind și genurile mele preferate de muzică. Am reînceput să cânt și la chitară.

ADVERTISEMENT

Prima dată am început să cânt când eram mică, dar m-am lăsat în ultimii ani, nu am mai avut timp, fiind prinsă mereu în deplasări pentru turnee și în ședințe de antrenament. 

Este plăcut să îmi reiau hobby-urile mele vechi și, chiar dacă sunt încă stângace, am rămas surprinsă de cât de multe lucruri încă știu să fac. 

În perioada aceasta putem încerca lucruri pe care nu le-am făcut niciodată și care, cine știe, pot deveni noi pasiuni. Eu am demarat și un proiect de dezvoltare personală și, trebuie să fiu sinceră, a început deja să îmi îmbunătățească semnificativ viața”, a declarat Bianca Andreescu

ADVERTISEMENT