Sport

Primul antrenament al U Craiova după venirea lui Laurențiu Reghecampf! Promisiunea antrenorului pentru jucători. Video

Laurențiu Reghecampf a ținut primul antrenament de la venirea sa la Craiova.
Primul antrenament al U Craiova dupa venirea lui Laurentiu Reghecampf Promisiunea antrenorului pentru jucatori Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a preluat echipa și fanii au deja mari așteptări de la el, cerându-i lui „Reghe” să aducă titlul în Bănie, iar acesta a ținut un discurs în fața jucătorilor, anunțându-i că toți vor primi șanse egale pentru a intra în teren.

Venirea lui Laurențiu Reghecampf la Craiova a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK, precum și informațiile privind salariul antrenorului.

ADVERTISEMENT

Primul antrenament al Craiovei sunt comanda lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a ținut primul antrenament al Craiovei de la venirea sa și fanii își pun mari speranțe în el, dorind să vadă titlul în Bănie după o așteptare de 30 de ani.

Înainte de antrenament, Laurențiu Reghecampf le-a ținut un discurs jucătorilor, în care le-a transmis că toți vor primi șanse egale pentru a juca. La antrenament a participat și patronul Mihai Rotaru împreună cu Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Suporteii veniți să asiste la antrenament i-au transmis deja dorințele lor lui „Reghe”. „Laurențiu, luăm și noi titlul?!”, au strigat fanii către noul antrenor al echipei.

Laurențiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneț pentru primul sezon în Oltenia

Laurențiu Reghecampf a anunțat că obiectivul său este acela de a câștiga toate trofeele puse în joc, alături de Universitatea Craiova: „În primul rând, sunt foarte bucuros că vă reîntâlnesc pe mulți dintre voi. Îmi cer scuze, mai ales oamenilor din presă, că nu am răspuns. E o experiență nouă, un club mare, un club care își dorește să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

Începem cu un meci dificil (n.r. returul cu Laci) după un meci pierdut în deplasare, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivați și vor juca foarte bine.

Într-adevăr, va fi un meci dificil, trebuie concentrare multă, trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru că începutul nu este cel pe care l-am dorit la Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT
Laurențiu Reghecampf la primul antrenament la Craiova
Primul antrenament al Craiovei după venirea lui Laurențiu Reghecampf

„Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat. Fanilor eu nu pot decât să le promit că voi face tot ceea ce ține de mine și voi încerca să le dau jucătorilor impulsurile să câștige meciurile. Campionatul este foarte lung și vedeți că toate echipele se întăresc și sunt puternice”, a mai spus „Reghe”.

Ilie Dumitrescu ține să îl contrazică însă pe Reghecampf, punând mare accent pe un preparator fizic bun, de care Craiova nu dispune în prezent: „Pregătirea fizică e cea mai importantă în fotbalul modern. Gigi Becali m-a ascultat și pe mine și l-a adus pe Neubert. E foarte greu fără un preparator fizic bun, nu o să îi fie ușor lui Reghe.

Reghe are nevoie de timp, de-asta a semnat pe doi ani, indiferent ce nume e el. Ei dacă erau atât de nemulțumiți de faza ofensivă, nu trebuia să ia o decizie acum, decizia trebuia luată cu mult timp înainte”.

„S-a spus de un șoc la echipă, dar s-a văzut la meciul cu FCSB că nu a fost un șoc și nu mă aștept la ceva extraordinar pe termen scurt”, a mai spus „Mister”, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT